Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kanarya, kebabı

Kanarya Kebabı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kanarya Kebabı



Malzemeler

2 Adet haşlanmış patates

1 Adet soğan

Yarım tavuk göğsü

2 Adet domates

1 Adet sivribiber

1 Çorba kaşığı un

5 Diş sarımsak

2 Çorba kaşığı sıvıyağ

1 Adet yumurta

Tuz, karabiber


Hazırlanışı


* Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın

* Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin

* Haşlanmış patatesleri rendeleyin

* 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun

* Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun

* İki tarafını kızartın

* Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.