![]() |
Kanarya Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanarya KebabıMalzemeler 2 Adet haşlanmış patates 1 Adet soğan Yarım tavuk göğsü 2 Adet domates 1 Adet sivribiber 1 Çorba kaşığı un 5 Diş sarımsak 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 1 Adet yumurta Tuz, karabiber Hazırlanışı * Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın ![]() * Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin ![]() * Haşlanmış patatesleri rendeleyin ![]() * 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun ![]() * Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun ![]() * İki tarafını kızartın ![]() * Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|