![]() |
Kanarya Kebabı
Malzemeler
2 Adet haşlanmış patates 1 Adet soğan Yarım tavuk göğsü 2 Adet domates 1 Adet sivribiber 1 Çorba kaşığı un 5 Diş sarımsak 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 1 Adet yumurta Tuz, karabiber Hazırlanışı * Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın. * Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin. * Haşlanmış patatesleri rendeleyin. * 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun. * Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun. * İki tarafını kızartın. * Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.