ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Kanarya Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=428050)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 01:32 AM

Kanarya Kebabı
 
Malzemeler

2 Adet haşlanmış patates

1 Adet soğan

Yarım tavuk göğsü

2 Adet domates

1 Adet sivribiber

1 Çorba kaşığı un

5 Diş sarımsak

2 Çorba kaşığı sıvıyağ

1 Adet yumurta

Tuz, karabiber


Hazırlanışı


* Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.

* Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.

* Haşlanmış patatesleri rendeleyin.

* 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.

* Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.

* İki tarafını kızartın.

* Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.