Şeftali Kebabi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeftali KebabiMALZEMESİ 1/2 Kg az yağlı koyun kıyma,1 Bağ kıyılmış maydanoz, 1 Kahve fincanı soğuk süt, 1 Diiim bayat ekmek, 1 Soğan rendesi ![]() Tuz, karabiber, 1 Adet kuzu veya koyun gömlek yağı ![]() YAPILIŞI 1 Sütle ekmek İçini ıslatınız,2 Soğan rendesi, ekmek içi, kıyma, kıyılmış may*danoz, tuz ve karabiberi iyice yoğurarak orta par*mak boyunda yuvarlayınız,3 Gömlek yağını 5-10 dakika sıcak suda bekletip soğuk su ile soğutunuz,4 Köfteleri bir kere saracak şekilde parçalara ke*siniz![]() 5 Köfteleri teker teker sararak ızgarada kızartınız |
|
|
|