![]() |
Şeftali Kebabi
MALZEMESİ
1/2 Kg. az yağlı koyun kıyma, 1 Bağ kıyılmış maydanoz, 1 Kahve fincanı soğuk süt, 1 Diiim bayat ekmek, 1 Soğan rendesi. Tuz, karabiber, 1 Adet kuzu veya koyun gömlek yağı. YAPILIŞI 1.Sütle ekmek İçini ıslatınız, 2.Soğan rendesi, ekmek içi, kıyma, kıyılmış may*danoz, tuz ve karabiberi iyice yoğurarak orta par*mak boyunda yuvarlayınız, 3.Gömlek yağını 5-10 dakika sıcak suda bekletip soğuk su ile soğutunuz, 4.Köfteleri bir kere saracak şekilde parçalara ke*siniz. 5.Köfteleri teker teker sararak ızgarada kızartınız |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.