![]() |
Acılı Avakado Ezmesi Tarifi / Acılı Avakado Ezmesi Yapılışı / Tarifi Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Avakado Ezmesi Tarifi / Acılı Avakado Ezmesi Yapılışı / Tarifi NedirAcılı Avakado Ezmesi Tarifi / Acılı Avakado Ezmesi Yapılışı / Tarifi Nedir Malzemeler: 4 adet avokado 1 yemek kasigi limon 1 yemek kasigi zeytinyagi 1 adet acibiber tursusu 1 dis sarmisak 1 adet taze sogan 1 yemek kasigi taze kisnis Tuz, karabiber Hazırlanışı: Avokadolari ortadan ikiye bölüp, çekirdeklerini çikarin ![]() ![]() Daha sonra limon suyu, zeytinyagini, ince ince dogradiginiz aci biber tursusunu, dövülmüs sarimsagi, ince ince kiyilmis taze sogan ve taze kisnisi ekleyip karistirin ![]() Tuz ve karabiber ile tatlandirdiktan sonra karisimin üstünü örtüp, aci sivribiber tursusunun tadini ezmeye iyice vermesi için en az 3 saat bir kenarda bekletin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|