Gitmiyorum Ki Bn |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Gitmiyorum Ki Bn![]() Hiçbirşey şaşırtmıyor beni ![]() ![]() Bilakis çok iyi anlıyorum![]() ![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz, çoğu kez ![]() ![]() ![]() hayat,aşklar,vedalar,sevinçler,hüzünler,YALANL AR ve idealler ![]() ![]() ![]() daha neler neler ![]() ![]() ![]() ![]() kendime ve benzerlerime acıyorum bazen ![]() ![]() bu farkındalığa rağmen,bu aciz kalışa ![]() ![]() bile bile ladese![]() ![]() ![]() hele birini sevmek ![]() ![]() bu konudaki ilk metaforumu henüz çocukken üretmiştim![]() ![]() ![]() ''Aşk bir dondurmaya benziyordu tatlı bişeydi erimeden tüketilmeliydi![]() ![]() ''saklama lüksüzünüz yoktu ![]() ![]() bu aptallığı yaparsanız elinize yüzünüze bulaşan;nahoş birim durumla karşılaşır;üstelik bu taddan da mahrum kalırdınız ![]() ![]() ![]() buna rağmen; sonsuza kadar saklanabileceği fikri hep hoşuma gitti ![]() ![]() ![]() soğuk birisi olmamı buna bağlıyorum ![]() ![]() hemen hepimiz buna benzer soyutlamalar yaparız ![]() ![]() bizi diğerlerinden ayıran,farklı ve şaşırtıcı kılan budur![]() ![]() beni şaşırtan insanları hep sevdim![]() sevdiğim insanlar da hep şaşırtanlar arasındaydı![]() cebimde kelimelerle gittim hep onlara![]() ![]() ![]() ama artık hiç bir şey şaşırtmıyor beni ![]() çünkü , kelimelere yüklenen anlamlar;özlenen hayatlar o kadar aynı ki![]() ![]() ''seni seviyorum'' bile,bir dil jimnastiği oldu milli sporumuz;gitmek,dönmek![]() ![]() ayrılıp birleşmek![]() ![]() ![]() Vefa,İstanbul`da bir semt adı sadece ![]() ahde vefa ise kayıp![]() ![]() ![]() özlediği hayat bir hiç muamelesi yapıyor sevdiklerimize!! Ama olsun!bu yolda çekilen acı mübahtır!!Temenni odur ki; herkes gider istediği yere Ve götürür istediğini yüreğinde![]() ![]() sana da kelimelerimle gelmiştim ![]() ![]() ![]() Ayrı dillerden konuştuğumuzu farked(e)medim ![]() ![]() sen şimdi uyuyorsun ![]() ![]() ![]() bugece son ![]() ![]() ![]() Veda etmiyorum ![]() ![]() Gitmiyorum ki ben; buz kesiyorum sadece ölüyorum![]() ![]() ![]() Dondurmanı baş ucuna bırakıyorum ![]() ![]()
|
|