|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzenli, kullanırsınız, makyaj, malzemelerini |
![]() |
Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?Bu konuyla birbirimize güzel önerilerde bulunmayı hedefliyorum bayanlar ![]() Öncelikle ben başlayayım ![]() Tam tekmil yaptığım bir makyaj için; Fondoten ve pudra asla kullanmıyorum ![]() Nemlendirici vichy oligo 25 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim Allık cecille terracota kullanıyorum çünkü oldukça beyaz bir cildim var ![]() Far olarak genelde mavi ve toprak tonları tercihim marka önemli değil gözümü rahatsız etmesin yeter :sm_wink: Rimel oriflame in hassas gözler için olanı var[mavi olanı] miyopum 8 senedir sürekli kullandığım lensleri ve gözümü rahatsız etmeyen tek rimel bu ![]() Siyah göz kalemi mutlaka ve eye liner asla :sm_biggrin: Ruj sevmiyorum hafif açık renklerdeki parlatıcılar tercihimdir her zaman ![]() ![]() ![]() Bunlara ek her daim deotak kullanıyorum [tebrübe ile sabit daha iyisi piyasada yok] Parfümüm yazda kışta haifi olmalı ağır kokuları kullanmam bu yüzden çoğu zaman benetton cumbia (bazen de noa) Sıra sizlerde buyrun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?bende özel günler hariç agır makyaj yapmam ![]() ![]() ![]() ![]() günlük bi makyaja başlamadan önce muhakkak nemlendirici kullanırım bi makyajdan önce bide yatmadan önce(avon hydra-radiance)acaip faydalı bişey nemlendirici kullanmak ![]() ![]() ![]() pudra fondoten kullanmam sadece carminanın kusur kapatıcı sitigi ile yüzümdeki renk tonlarını denkleştiriyorum ![]() ![]() ![]() allık terracota kullanıyorum şeftali tonlarını bende beyaz tenliim koyu renkler komik oluyo ![]() ![]() ![]() siyah kalemimmmmmmmm vazgeçilmezimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim için önemli olan göz makyajı ruj koyu tonlar tercih etmiorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() parfümüm yumuşak ve soft kokular hoşuma gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?avon soft musk benimde sevdiğim bir parfum tatiacığım ![]() ![]() ![]() Nemlendiriciden memnunmusun? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?hayatımda bir kere makjaj yaptılar bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?Ben kuaförüm işimiz gereği bakımlı olmak zorundayız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?Gülsuyu bence de tercih edilmeli Teşekkürler bonsoir madem kuaförsün saç ve makyaj konusunda tiyolarını bekliyoruz :) |
![]() |
![]() |
|