![]() |
Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?
Bu konuyla birbirimize güzel önerilerde bulunmayı hedefliyorum bayanlar. Öncelikle ben başlayayım :57: Tam tekmil yaptığım bir makyaj için; Fondoten ve pudra asla kullanmıyorum. Nemlendirici vichy oligo 25 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim Allık cecille terracota kullanıyorum çünkü oldukça beyaz bir cildim var. Far olarak genelde mavi ve toprak tonları tercihim marka önemli değil gözümü rahatsız etmesin yeter :sm_wink: Rimel oriflame in hassas gözler için olanı var[mavi olanı] miyopum 8 senedir sürekli kullandığım lensleri ve gözümü rahatsız etmeyen tek rimel bu. Siyah göz kalemi mutlaka ve eye liner asla :sm_biggrin: Ruj sevmiyorum hafif açık renklerdeki parlatıcılar tercihimdir her zaman... Bunlara ek her daim deotak kullanıyorum [tebrübe ile sabit daha iyisi piyasada yok] Parfümüm yazda kışta haifi olmalı ağır kokuları kullanmam bu yüzden çoğu zaman benetton cumbia (bazen de noa) Sıra sizlerde buyrun. |
Cevap : Hangi Makyaj Malzemelerini Düzenli Kullanırsınız?
bende özel günler hariç agır makyaj yapmam ....
günlük bi makyaja başlamadan önce muhakkak nemlendirici kullanırım bi makyajdan önce bide yatmadan önce(avon hydra-radiance)acaip faydalı bişey nemlendirici kullanmak... pudra fondoten kullanmam sadece carminanın kusur kapatıcı sitigi ile yüzümdeki renk tonlarını denkleştiriyorum... allık terracota kullanıyorum şeftali tonlarını bende beyaz tenliim koyu renkler komik oluyo ... siyah kalemimmmmmmmm vazgeçilmezimdir....bazen diipliner ile beraber kullanıyorum ... benim için önemli olan göz makyajı ruj koyu tonlar tercih etmiorum ....çok açık ve pembe tonları kullanıyorum .... parfümüm yumuşak ve soft kokular hoşuma gider......avon soft musk yada burberies kullanırım bu kadar..... |
avon soft musk benimde sevdiğim bir parfum tatiacığım...
Nemlendiriciden memnunmusun? |
hayatımda bir kere makjaj yaptılar bana .
|
Ben kuaförüm işimiz gereği bakımlı olmak zorundayız .Vaz geçilmezlerim arasında göz kalemim, ruj um ve farım vardır:) ama tam bir makyaj da yaptığımız çok olur herkese tavsiyem makyaja başlamadan önce cildinizi temizleyin .ister tonik isterse daha ekonomik ve faydalı gül suyu :) daha sonra mutlaka nemlendirici sürün ,fondetenin ve pudranın cildinize daha az zarar vermesini sağlar.;):56:58
|
Gülsuyu bence de tercih edilmeli
Teşekkürler bonsoir madem kuaförsün saç ve makyaj konusunda tiyolarını bekliyoruz :) |