1Su ve şekeri küçük bir tencerede şeker eriyene kadar karıştırarak yüksek ateşte pişirin 2 Soğumaya bırakın ve bu arada karpuzları karıştırıcı yardımı ile püre kıvamına getirin 3 Geniş bir kâseye boşaltın 4 Soğumuş şeker şurubu, yoğurt, limon suyu ve püreyi karıştırın 5 Karışımı geceden buzluğa koyun ya da 6 saat kadar buzlukta bekletin 6 Çıkardığınızda 5 dakika yumuşak krema kıvamına gelene kadar bekletin ve dondurma kâselerinde servis edin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.