Hazırlanışı
Tencerenizi sıvıyağ ile yağlayın Mantar ve sosisi sıvıyağda soteleyin Diğer tarafta bir kasede süt, sıvıyağ ve yumurtaları karıştırarak bir sos yapın Tencerenize bütün bir yufka serin 2 yufkayı parçalayarak yerleştirin Sostan döküp 3 yufkayı da üzerine parçalayın İç harcı koyup son yufyayı da üzerine parçalayın Yine sostan döküp sarkan yufkaları üzerine kapatın Kalan sosu da döküp fırının en altın bir üst rafında 200 derecede pişirin Ters çevirip dilimleyerek sıcak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.