![]() |
Hayat Devam Ediyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Hayat Devam Ediyor!tıkanmıyor artık sözcükler boğazıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tebessüm attim aynadaki bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk defa içtendi bir gülüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi başıma bir dağ çizdim yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ulaşmak artık daha kolay tek başıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- sahiplendiğim tüm acıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betondan duvarlar çizdim onları da öfkeye boyadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aklımın tüm pencerelerini açık tuttum ![]() ![]() nefes almka asıl buymuşşş ![]() ![]() ![]() ve ben anladım hep boğulmuşum sende ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepsini ayrı ayrı kutulara koydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kandırmacalardan uzak tuttum gerçek yanlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- ellerimi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayak parmaklarımdan saç tellerime kadra bana ait her şeyi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala varım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kırgın yanlarımı eskitmişim anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve artık gökyüzünü görebiliyorum ![]() ![]() ![]() hemde aydınlık parlak olanını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni karşılıyor yarın tüm güzelliğiyle çırılçıplak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|