Hayat Devam Ediyor! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Hayat Devam Ediyor!tıkanmıyor artık sözcükler boğazıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() durdum![]() ![]() ![]() sustum![]() ![]() ![]() tebessüm attim aynadaki bana ![]() ![]() ![]() o da bana gülümsedi![]() ![]() şaşırmadım![]() ![]() ![]() ilk defa içtendi bir gülüş ![]() ![]() ben gibi![]() ![]() aynada gördüğüm sen gibi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- anladım ![]() ![]() sadece bir bendim ihanet etmeyen bana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi başıma bir dağ çizdim yüreğime ![]() ![]() zirve beynimde saklı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ulaşmak artık daha kolay tek başıma ![]() ![]() yüreğimi omuzlamayacağım ilk defa![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- sahiplendiğim tüm acıları ![]() ![]() ![]() sahibi olduğum tüm göz yaşlarını gömdüm ruhuna![]() ![]() ![]() betondan duvarlar çizdim onları da öfkeye boyadım ![]() ![]() ![]() kinden uzak![]() ![]() ![]() akla daha yakın![]() ![]() aklımın tüm pencerelerini açık tuttum ![]() nefes almka asıl buymuşşş ![]() ![]() ve ben anladım hep boğulmuşum sende ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruhummmmm![]() ![]() ![]() aklım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreği m![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepsini ayrı ayrı kutulara koydum ![]() ![]() kilit vurdum dillerine![]() ![]() ![]() ![]() gözerine![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kandırmacalardan uzak tuttum gerçek yanlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi ![]() ![]() ![]() daha özgürler kilit altında senden uzakta![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -*-*-*-*-*-*- ellerimi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala gençler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala beyaz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve narin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala güzel![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzel![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve masum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayak parmaklarımdan saç tellerime kadra bana ait her şeyi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() hala varım ![]() ![]() hala aynı![]() ![]() ![]() kırgın yanlarımı eskitmişim anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ve artık gökyüzünü görebiliyorum ![]() ![]() hemde aydınlık parlak olanını ![]() ![]() ![]() artık hiç bulut yok![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni karşılıyor yarın tüm güzelliğiyle çırılçıplak ![]() ![]() ![]() ![]()
|