![]() |
Hayat Devam Ediyor!
tıkanmıyor artık sözcükler boğazıma.......durdum....sustum....
tebessüm attim aynadaki bana....o da bana gülümsedi...şaşırmadım.... ilk defa içtendi bir gülüş...ben gibi...aynada gördüğüm sen gibi............ -*-*-*-*-*-*- anladım...sadece bir bendim ihanet etmeyen bana........... kendi başıma bir dağ çizdim yüreğime...zirve beynimde saklı........ ulaşmak artık daha kolay tek başıma...yüreğimi omuzlamayacağım ilk defa... -*-*-*-*-*-*- sahiplendiğim tüm acıları....sahibi olduğum tüm göz yaşlarını gömdüm ruhuna.... betondan duvarlar çizdim onları da öfkeye boyadım....kinden uzak....akla daha yakın... aklımın tüm pencerelerini açık tuttum.. nefes almka asıl buymuşşş... ve ben anladım hep boğulmuşum sende.... -*-*-*-*-*-*- bedenim........ruhummmmm....aklım........yüreği m...... hepsini ayrı ayrı kutulara koydum...kilit vurdum dillerine.....gözerine........ kandırmacalardan uzak tuttum gerçek yanlarını...... şimdi....daha özgürler kilit altında senden uzakta............ -*-*-*-*-*-*- ellerimi gördüm.........hala gençler.........hala beyaz.......ve narin......... gözlerimi gördüm........hala güzel.........güzel........ve masum......... ayak parmaklarımdan saç tellerime kadra bana ait her şeyi gördüm..... hala varım...hala aynı.... kırgın yanlarımı eskitmişim anladım..... ve artık gökyüzünü görebiliyorum... hemde aydınlık parlak olanını....artık hiç bulut yok...... beni karşılıyor yarın tüm güzelliğiyle çırılçıplak..... |