![]() |
Şimdi Sana Dönmek Vardı Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Sana Dönmek Vardı Sevgili![]() Şimdi sana dönmek var sevgili ![]() ![]() Ama artık gücüm yok ![]() ![]() Yalanları arkama alıp yola çıkmaya ![]() ![]() Yalandan kurduğum mutluluklara Gerçeklerin esip savurmasına En sağır halinde bağırmaya, Sana laf anlatmaya gücüm yok ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Mavallarla yıkıp giderken, Kalbimdeki bu cumhuriyeti ![]() ![]() Issız bırakırken bu şehri ![]() ![]() Ve ben, Tek başıma ağlarken bunca zaman sonra ![]() ![]() ![]() Bana söyleyebilecek en ufak bir özrün yok ![]() ♥ ♥ ♥ Asılı bıraktığın, Soru işaretlerinin ardında bırakırken izini ![]() ![]() Ben bitirmeye çalışırken bendeki seni ![]() ![]() Dudaklarına vurduğum kilitleri, Şimdi açmaya niyetim yok ![]() ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili ![]() ![]() Kalbimin en derin yerinde, neşter gibisin ![]() ![]() Adın geçtikçe hareket ediyor ![]() ![]() Yaralıyorsun en sağlam yerlerimi ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Nasılda kanatıyorsun bilmeden ![]() ![]() İzin kalıyor geçtiğin her hücremde ![]() ![]() Gidişinle açtığın yaraları, Dönüşün kapatmaya yetmiyor ![]() ![]() ![]() Anladım artık sen bile merhem olamıyorsun Kanattığın yerlerime ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili ![]() ![]() Aklımın en hatırlanası yerindesin aslında ![]() ![]() Herşey seni hatırlatıyor istemeden ![]() ![]() Herşeyin adı sen sanki ![]() ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Ben ![]() ![]() Gözbebeklerinde kendimi görmeyi özledim sevgilim Merak ettiğim sadece şuki; Aklına geldiğim oldumu hiç geceleri ![]() ![]() Göz kapaklarının ardında saklımıydı Suretim ![]() ♥ ♥ ♥ İçin rahat uyudunmu benim yastığım ıslakken? Sen hiç kendini bir hiç olarak gördünmü bensizken? Çaresiz kaldınmı benim kadar? Sevmeden sevildinmi? ♥ ♥ ♥ Sığındın mı bir insana tereddütsüz, inandınmı? Sen hiç tanımadığın bir yolda, En ıssız sokağında tek bırakıldınmı? Bulanık sularda duru bir yüz aradınmı? ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili ![]() ![]() Ama benden geriye sana harcayacak Ben kalmadıki ![]() Onca yitirilenlerin ardından, Parçaları kaybolmuş bir puzzle'ı Tamamlamak kadar zor artık,bir araya gelmemiz ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Gidişinin ardından Öyle bir yorgunluk bıraktınki Yıllarca uyusam geçmeyecek Bilirim ![]() ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Bilirim sensiz doğacak güneşler ![]() ![]() Sensiz batacak ![]() ![]() Sensiz bitecek günler ve ben Yokluğuna sığınacağım bu kez ![]() ![]() O bırakmıyacak beni ![]() ![]() Senin gibi ![]() ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili, ama ![]() ![]() Siyahlığına alışmışken karanlık gecelerimin, Tekrar güneşim olmana hazır değilim ![]() ![]() Kırıklarla yaşamaya alışmışken Tekrar tuzla buz olmaya takatli değilim ![]() ![]() ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili Ama üzgünüm ![]() ![]() ![]() Çünkü sana dönmek demek Kendime ihanet etmek demek Bilirim ![]() ![]() ![]() Alıntıdır Videoyu Göremeyenler Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|