![]() |
Şimdi Sana Dönmek Vardı Sevgili
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Şimdi sana dönmek var sevgili.. Ama artık gücüm yok.. Yalanları arkama alıp yola çıkmaya.. Yalandan kurduğum mutluluklara Gerçeklerin esip savurmasına En sağır halinde bağırmaya, Sana laf anlatmaya gücüm yok.. ♥ ♥ ♥ Mavallarla yıkıp giderken, Kalbimdeki bu cumhuriyeti.. Issız bırakırken bu şehri.. Ve ben, Tek başıma ağlarken bunca zaman sonra... Bana söyleyebilecek en ufak bir özrün yok. ♥ ♥ ♥ Asılı bıraktığın, Soru işaretlerinin ardında bırakırken izini.. Ben bitirmeye çalışırken bendeki seni.. Dudaklarına vurduğum kilitleri, Şimdi açmaya niyetim yok... ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili.. Kalbimin en derin yerinde, neşter gibisin.. Adın geçtikçe hareket ediyor.. Yaralıyorsun en sağlam yerlerimi.. ♥ ♥ ♥ Nasılda kanatıyorsun bilmeden.. İzin kalıyor geçtiğin her hücremde.. Gidişinle açtığın yaraları, Dönüşün kapatmaya yetmiyor... Anladım artık sen bile merhem olamıyorsun Kanattığın yerlerime.. ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili.. Aklımın en hatırlanası yerindesin aslında.. Herşey seni hatırlatıyor istemeden.. Herşeyin adı sen sanki... ♥ ♥ ♥ Ben.. Gözbebeklerinde kendimi görmeyi özledim sevgilim Merak ettiğim sadece şuki; Aklına geldiğim oldumu hiç geceleri..? Göz kapaklarının ardında saklımıydı Suretim.? ♥ ♥ ♥ İçin rahat uyudunmu benim yastığım ıslakken? Sen hiç kendini bir hiç olarak gördünmü bensizken? Çaresiz kaldınmı benim kadar? Sevmeden sevildinmi? ♥ ♥ ♥ Sığındın mı bir insana tereddütsüz, inandınmı? Sen hiç tanımadığın bir yolda, En ıssız sokağında tek bırakıldınmı? Bulanık sularda duru bir yüz aradınmı? ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili.. Ama benden geriye sana harcayacak Ben kalmadıki. Onca yitirilenlerin ardından, Parçaları kaybolmuş bir puzzle'ı Tamamlamak kadar zor artık,bir araya gelmemiz.. ♥ ♥ ♥ Gidişinin ardından Öyle bir yorgunluk bıraktınki Yıllarca uyusam geçmeyecek Bilirim... ♥ ♥ ♥ Bilirim sensiz doğacak güneşler.. Sensiz batacak.. Sensiz bitecek günler ve ben Yokluğuna sığınacağım bu kez.. O bırakmıyacak beni.. Senin gibi... ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili, ama.. Siyahlığına alışmışken karanlık gecelerimin, Tekrar güneşim olmana hazır değilim.. Kırıklarla yaşamaya alışmışken Tekrar tuzla buz olmaya takatli değilim.. ♥ ♥ ♥ Şimdi sana dönmek var sevgili Ama üzgünüm... Çünkü sana dönmek demek Kendime ihanet etmek demek Bilirim... Alıntıdır Videoyu Göremeyenler Tıklayınız |