Msn'de Kyz Ysteme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Msn'de Kyz YstemeTalipp: Slm ![]() ![]() KyzEvy: Slm ![]() ![]() Ho? geldiniz Talipp: MSN adresinizi o?lumdan aldym KyzEvy: Evet Kyzym söyledi Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde ba?ka PC var my? Hanymlary da görü?meye davet etsek KyzEvy: Tabii ki Bizim hanym online zaten Kyz da internet cafe de Talipp: Ok ![]() ![]() Kaynana34 konu?maya katyldy O?lananasy konu?maya katyldy Talipp: Hanymlar da geldi Ben bizim o?lany da davet ediyorum ÇylgynDamat konu?maya katyldy BirEvinBirkyzy konu?maya katyldy O?lananasy: Slm ![]() ![]() KyzEvy: Ho? geldiniz hanym efendi Kaynana34: Slm ![]() ![]() O?lananasy: Ho? bulduk efendim ÇylgynDamat gönderiyor: CICEK GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇylgynDamat gönderiyor: CIKOLATA GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz Te?ekkürler Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakyzy çoban arma?any Kaynana34: Nasylsynyz? Yyi misiniz? Ben Hacer Burcu'nun annesiyim Talipp: Yyilik elhamdülillah Sizleri sormaly KyzEvy: Yyiyiz çok ?ükür Kaynana34: Sizler Mersin'denmi?siniz de?il mi? Talipp: Evet efendim Sizler de Ystanbul'dan Kaynana34: Evet efendim Biz iki yyl önce gelmi?tik Mersin'e Çok güzel bir yer O?lananasy: Güzeldir Bekleriz bize de KyzEvy: Yn?allah Bu yaz güneyi dü?ünüyorduk zaten O?lananasy: Yaza kalmasyn diyoruz Beey ! Hadisene![]() ![]() Talipp: Efendim Hanym hakly Sebebi ziyaretimiz malum KyzEvy: Evet efendim Malumumuzdur Ba?ymyzyn üstündedir Ho? geldiniz Talipp: Evlatlarymyz net üzerinden tany?my?, kayna?my?lar Bize de vazifemizi yapmak dü?üyor Allah'yn emri Peygamber'in kavliyle O?lumuz ÇylgynDamat'a kyzymyz BirEvinBirKyzy'ny istiyoruz KyzEvy: Evet beyefendi Sizin de belirtti?iniz gibi evlatlarymyz anla?my?lar Eh o zaman bizlere de hayyrlysyny dilemek dü?er O?lananasy: Müsaitseniz e?er gelecek ay aile içinde bir ni?an yapalym diyoruz Kaynana34: Bekleriz efendim Biz ni?an için gerekli hazyrlyklary yaparyz Ystanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz a?yrlayabiliriz O?lananasy: Yok Zahmet vermeyelim Çok kalamayyz zaten Dayymyn o?lu var Bostancy'da oturuyorlar Kaynana34: Ayol ne zahmeti? A?k olsun Akraba olaca?yz sonuçta Hem Bostancy çok uzak Biz Avcylar'dayyz Yollarda peri?an olursunuz Yerimiz müsait O?lananasy: Yn?allah diyelim o zaman Kaynana34: Yn?allah efendim Kyzym!Hadisene BirEvinBirKyzy: Tamam anneee! BirEvinBirKyzy gönderiyor: KAHVE GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet ![]() ![]() (Alt+F)Reddet (Alt+D) ÇylgynDamat gönderiyor: SOZYUZUGU GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artyk Tany?ty?ymyza memnun oldum KyzEvy: Biz de memnun olduk efendim ?eref verdiniz Talipp: O ?eref bize ait Ho?ça kalyn efendim KyzEvy: OK Byeee! Talipp: Bye! O?lananasy: Bye ![]() Talipp konu?madan ayryldy O?lananasy konu?madan ayryldy Kaynana34: Bye BirEvinBirKyzy: Bye Kaynana34 konu?madan ayryldy KyzEvy konu?madan ayryldy ÇylgynDamat: Bye ![]() ![]() ?i??t Burcu kyz? Gitme bir yere yaw :-) BirEvinBirKyzy: Hepsi gitti mi? ÇylgynDamat: Gittiler gittiler Nasylsyn a?kym? Çok heyecanlandyn my? BirEvinBirKyzy: Ay! Ölüyorum zannettim :-( ÇylgynDamat: Bak çok korkuyordun Oldu i?te a?kym Oldu :-)
|
|
|
|