![]() |
Msn'de Kyz Ysteme
Talipp: Slm... KyzEvy: Slm... Ho? geldiniz. Talipp: MSN adresinizi o?lumdan aldym. KyzEvy: Evet . Kyzym söyledi. Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde ba?ka PC var my? Hanymlary da görü?meye davet etsek KyzEvy: Tabii ki. Bizim hanym online zaten. Kyz da internet cafe de. Talipp: Ok... Kaynana34 konu?maya katyldy O?lananasy konu?maya katyldy Talipp: Hanymlar da geldi. Ben bizim o?lany da davet ediyorum. ÇylgynDamat konu?maya katyldy BirEvinBirkyzy konu?maya katyldy O?lananasy: Slm... KyzEvy: Ho? geldiniz hanym efendi Kaynana34: Slm... O?lananasy: Ho? bulduk efendim ÇylgynDamat gönderiyor: CICEK.GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇylgynDamat gönderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz Te?ekkürler. Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakyzy çoban arma?any. Kaynana34: Nasylsynyz? Yyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim. Talipp: Yyilik elhamdülillah. Sizleri sormaly. KyzEvy: Yyiyiz çok ?ükür. Kaynana34: Sizler Mersin'denmi?siniz de?il mi? Talipp: Evet efendim. Sizler de Ystanbul'dan Kaynana34: Evet efendim. Biz iki yyl önce gelmi?tik Mersin'e Çok güzel bir yer. O?lananasy: Güzeldir. Bekleriz bize de. KyzEvy: Yn?allah. Bu yaz güneyi dü?ünüyorduk zaten O?lananasy: Yaza kalmasyn diyoruz. Beey ! Hadisene... Talipp: Efendim. Hanym hakly. Sebebi ziyaretimiz malum. KyzEvy: Evet efendim. Malumumuzdur. Ba?ymyzyn üstündedir. Ho? geldiniz. Talipp: Evlatlarymyz net üzerinden tany?my?, kayna?my?lar. Bize de vazifemizi yapmak dü?üyor. Allah'yn emri Peygamber'in kavliyle O?lumuz ÇylgynDamat'a kyzymyz BirEvinBirKyzy'ny istiyoruz. KyzEvy: Evet beyefendi. Sizin de belirtti?iniz gibi evlatlarymyz anla?my?lar. Eh o zaman bizlere de hayyrlysyny dilemek dü?er. O?lananasy: Müsaitseniz e?er gelecek ay aile içinde bir ni?an yapalym diyoruz. Kaynana34: Bekleriz efendim. Biz ni?an için gerekli hazyrlyklary yaparyz. Ystanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz a?yrlayabiliriz. O?lananasy: Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayyz zaten. Dayymyn o?lu var. Bostancy'da oturuyorlar. Kaynana34: Ayol ne zahmeti? A?k olsun. Akraba olaca?yz sonuçta. Hem Bostancy çok uzak. Biz Avcylar'dayyz. Yollarda peri?an olursunuz. Yerimiz müsait. O?lananasy: Yn?allah diyelim o zaman. Kaynana34: Yn?allah efendim. Kyzym!Hadisene. BirEvinBirKyzy: Tamam anneee! BirEvinBirKyzy gönderiyor: KAHVE.GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet...(Alt+F)Reddet (Alt+D) ÇylgynDamat gönderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarymy ba?latmak için burayy çift tyklayyn Kabul et (Alt+C) Farkly kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artyk. Tany?ty?ymyza memnun oldum. KyzEvy: Biz de memnun olduk efendim. ?eref verdiniz. Talipp: O ?eref bize ait. Ho?ça kalyn efendim. KyzEvy: OK . Byeee! Talipp: Bye! O?lananasy: Bye.. Talipp konu?madan ayryldy O?lananasy konu?madan ayryldy Kaynana34: Bye BirEvinBirKyzy: Bye Kaynana34 konu?madan ayryldy KyzEvy konu?madan ayryldy ÇylgynDamat: Bye... ?i??t Burcu kyz? Gitme bir yere yaw :-) BirEvinBirKyzy: Hepsi gitti mi? ÇylgynDamat: Gittiler gittiler.Nasylsyn a?kym? Çok heyecanlandyn my? BirEvinBirKyzy: Ay! Ölüyorum zannettim :-( ÇylgynDamat: Bak çok korkuyordun. Oldu i?te a?kym. Oldu :-) |