![]() |
Ölmeden Önce :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölmeden Önce :D- Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanyr dur da göstereyim ![]() - Teker teker gelin layn ![]() ![]() ![]() - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardy? - Korkma, bu tünelden yllardr tren geçmiyor ![]() ![]() ![]() - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalym, kaçalym abi ![]() ![]() ![]() - Geeel, geeel, sa? yap gel ![]() - Abi çok seri bi araba bu yaaa ![]() ![]() ![]() - Demek piranha dedikleri ?ey bu ![]() ![]() - O irmikleri neden aldyn Nurhan, helva my yapycan? Niye? - Burasy Fener tribünü de?il mi? - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo ![]() ![]() ![]() - Müjdemi isterim Turhan abi bi kyzyn daha oldu ![]() - Kim bekler lan ye?ilin yanmasyny?! - Bekle Cem?it abi ben bi dalyp çykycam ![]() - Hala karly gösteriyor mu hanym? - Elektrikçiye ne gerek var canym, ben hallederim ![]() - Gel abi burasy boyu geçmiyo ![]() - Vakkas abi ![]() - Hihoha ![]() ![]() ![]() ![]() - Rasim abi, kafesin kapysy kapaly de?il mi? - Baba ![]() ![]() ![]() ![]() - Yapma Satylmy? abi, ?eytan doldurur ![]() - Bu külüstür essahtan 200 yapyyor mu? - Semra'cy?ym bak arabanyn ibresi 200'ü gösteriyor ![]() - Ben öldükten sonra tablolarym çok para edecek Ay?egül ![]() ![]() - Bo?aza gelip temiz hava almayy iyi akyl ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Doktora neyin gerek yok ![]() ![]() - Ohooo doktorun her dedi?ini yapsak açlyktan ölürüz birader ![]() ![]() ![]() ![]() - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! Y?imi bana mi ö?retiyon, lavuk! Kes ?u mavi teli! - Sayyn seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik ![]() ![]() - Burasy eskiden mayyn tarlasyymy? ama artyk bi tane bile kalma ![]() ![]() ![]() - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlysydyr ![]() - Para?ütü en a?a?yda ben açaca?ym ![]() - Komutanym, pimini çektikten sonra kaça kadar sayycaktyk? - Olum bu mantarlar zehirli de?il, bak ben nasyl yiyorum ![]() - Amma keskin virajmy? yav!! - Dikkat kaptanynyz konu?uyor: E?hedü en la ilahe illallah ![]() ![]() ![]() - Önüne baksana lan! Ne çarpyyon omzuma? - Bu kadar korkma canym! Bu yylanlaryn hepsinin zehirleri alynmy? ![]() - Uça?yn pervanesini görüyon mu? O kadar hyzly dönüyo ki sankim dönmüyomu? gibi ![]() - Kaplanlar da ayny kedi yavrulary gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|