![]() |
Ölmeden Önce :D
- Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanyr dur da göstereyim.
- Teker teker gelin layn... - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardy? - Korkma, bu tünelden yllardr tren geçmiyor... - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalym, kaçalym abi... - Geeel, geeel, sa? yap gel. - Abi çok seri bi araba bu yaaa... - Demek piranha dedikleri ?ey bu. Hiho, bak Hulusi abi byyyklary ile oynuyom bi ?ey olmuyo. - O irmikleri neden aldyn Nurhan, helva my yapycan? Niye? - Burasy Fener tribünü de?il mi? - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... - Müjdemi isterim Turhan abi bi kyzyn daha oldu. - Kim bekler lan ye?ilin yanmasyny?! - Bekle Cem?it abi ben bi dalyp çykycam. - Hala karly gösteriyor mu hanym? - Elektrikçiye ne gerek var canym, ben hallederim. - Gel abi burasy boyu geçmiyo. - Vakkas abi. Senin için öyle böyle diyorlar, do?ru mu? - Hihoha... Bak gelen ?ey köpekbaly?yna ne kadar da benziyor. - Rasim abi, kafesin kapysy kapaly de?il mi? - Baba... Ben hamileyim. - Yapma Satylmy? abi, ?eytan doldurur. - Bu külüstür essahtan 200 yapyyor mu? - Semra'cy?ym bak arabanyn ibresi 200'ü gösteriyor. - Ben öldükten sonra tablolarym çok para edecek Ay?egül.. - Bo?aza gelip temiz hava almayy iyi akyl ettik... Çocu?um oynama ?u arabanyn el freniyle... - Doktora neyin gerek yok. Beni üfürükçü Sabit hocaya götürün. - Ohooo doktorun her dedi?ini yapsak açlyktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun... - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! Y?imi bana mi ö?retiyon, lavuk! Kes ?u mavi teli! - Sayyn seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik. Aslanyn a?zyny açyp, ba?ymy içine sokuyorum. - Burasy eskiden mayyn tarlasyymy? ama artyk bi tane bile kalma... - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlysydyr. - Para?ütü en a?a?yda ben açaca?ym. - Komutanym, pimini çektikten sonra kaça kadar sayycaktyk? - Olum bu mantarlar zehirli de?il, bak ben nasyl yiyorum. - Amma keskin virajmy? yav!! - Dikkat kaptanynyz konu?uyor: E?hedü en la ilahe illallah ... (Pilot Temel) - Önüne baksana lan! Ne çarpyyon omzuma? - Bu kadar korkma canym! Bu yylanlaryn hepsinin zehirleri alynmy?. - Uça?yn pervanesini görüyon mu? O kadar hyzly dönüyo ki sankim dönmüyomu? gibi. - Kaplanlar da ayny kedi yavrulary gibidir. Bak böyle gydy?yndan sevicen bak iyi bak... |