![]() |
Gözü Tok Kadyn |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözü Tok KadynKadynyn biri bir gün golf oynarken topu ormana kaçmy? ![]() ![]() Kurba?a ona "Beni bu tuzaktan kurtaryrsan, sana üç dilek hakky tanyyaca?ym," demi ![]() Kadyn onu kurtarmy?, kurba?a da: "Te?ekkür ederim ama sana dileklerinle ilgili bir ko?ulu soylemeyi unuttum ![]() ![]() Kadyn "Tamam," demi? ![]() ![]() Kurba?a onu uyarmy?: "Bu dilek, senin kocany da dunyanyn en yaky?ykly adamy yapacak ve kadynlar onun ba?yna ü?ü?ecek ![]() Kadyn: "Bu önemli de?il çünkü ben en güzel kadyn olaca?ym, onun gözü benden baskasyny görmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ikinci dilek olarak dünyadaki en zengin kadyn olmak istemi? ![]() Kurba?a onu uyarmy?: "Bu kocany dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de on kat daha zengin olacak ![]() Kadyn: "Bu da önemli de?il çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurba?a üçüncü dile?ini sordu?unda kadyn "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum," demi? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|