![]() |
Gözü Tok Kadyn
Kadynyn biri bir gün golf oynarken topu ormana kaçmy?. Topunu aramaya koyulmu? ve tuza?a yakalanmy? bir kurba?a görmü?.
Kurba?a ona "Beni bu tuzaktan kurtaryrsan, sana üç dilek hakky tanyyaca?ym," demi. Kadyn onu kurtarmy?, kurba?a da: "Te?ekkür ederim ama sana dileklerinle ilgili bir ko?ulu soylemeyi unuttum. Ne dilersen dile kocan 10 kat iyisine ya da fazlasyna sahip olacak," demi?. Kadyn "Tamam," demi?. Ilk dilek olarak dunyann en güzel kadyny olmak istemi?. Kurba?a onu uyarmy?: "Bu dilek, senin kocany da dunyanyn en yaky?ykly adamy yapacak ve kadynlar onun ba?yna ü?ü?ecek." Kadyn: "Bu önemli de?il çünkü ben en güzel kadyn olaca?ym, onun gözü benden baskasyny görmeyecek." .............Ve dünyadaki en güzel kadyn olmu?. ikinci dilek olarak dünyadaki en zengin kadyn olmak istemi?. Kurba?a onu uyarmy?: "Bu kocany dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de on kat daha zengin olacak." Kadyn: "Bu da önemli de?il çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir." ............Ve dünyadaki en zengin kadyn oluvermis. Kurba?a üçüncü dile?ini sordu?unda kadyn "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum," demi?... |