![]() |
Tuvalet Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuvalet DiyaloglarıEv Hali — Kim var tuvalette ?" — Kimi isterdin Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz ![]() dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? ![]() — Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada ![]() Ukala şey — Tuvalette misin? — Evet ![]() — Ne yapıyorsun orada? — Hep tüketici olduğumdan şikâyet ederdin ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Tuvaletten ne zaman çıkarsın? — Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? — Ya ne zaman çıkarsın? — Trafiğe bağlı ![]() ![]() İş ve Umumi Yerler — Tuvalet boş mu? — Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum — Tuvalet dolumu? — Evet — Kim var içeride? — Hüseyin abi Hayri amca birde ben varım ![]() ![]() ![]() — Abi mesai saati bitti artık çıksan — Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum ![]() — Turhan ağabey kahveni tazeliyim mi? — Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be — Girerken elinde gazete vardı ![]() dediydim he he he ![]() — Git ulan işine ![]() — Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? — Borsadaki durumu inceliyom salak kabız olmuşuz dimi ![]() ![]() ![]() — Tıktık ![]() — Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|