![]() |
Tuvalet Diyalogları
Ev Hali
— Kim var tuvalette ?" — Kimi isterdin Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz. Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? . — Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada. Ukala şey — Tuvalette misin? — Evet. Nasıl anladın Nasa’dan mı bildirdiler? — Ne yapıyorsun orada? — Hep tüketici olduğumdan şikâyet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. . . . — Tuvaletten ne zaman çıkarsın? — Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? — Ya ne zaman çıkarsın? — Trafiğe bağlı. . İş ve Umumi Yerler — Tuvalet boş mu? — Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum — Tuvalet dolumu? — Evet — Kim var içeride? — Hüseyin abi Hayri amca birde ben varım. Okeye dördüncü bekliyorduk gelsene içeri . . — Abi mesai saati bitti artık çıksan — Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum . — Turhan ağabey kahveni tazeliyim mi? — Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be — Girerken elinde gazete vardı. Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan dediydim he he he . — Git ulan işine . — Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? — Borsadaki durumu inceliyom salak kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. . — Tıktık. Tuvalet dolu mu? — Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı... . |