![]() |
ßüyüdünmü Sen Şimdi....? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Küçücük kağıtlardan renkli kalemlerden bir tebbessümden daha dün açmış bir kır çiçeğinden mutlu olmayı başardın, ama hayatı ciddiye almayı başaramadın ![]() Adını koyamadığın mutluluğa giden yollarda kayboldun ![]() ![]() ![]() Çocuk oldun üzdüler büyüdün kaldıramayacağın sorumluluklar yükledin kendine, hata yaptıysanda affetmediler seni ![]() Hiçbir zaman olmucak olanı insanların seni anlamasını beklerken muhteşem bir hata daha yaptın ve kırıldın,üzüldün,ağladın ![]() Severken yürekli sevdin ![]() ![]() ![]() Seni sen olduğun için seven nekadar az insan varmış çevrende ![]() ![]() Kitap okumayan şiir sevmeyen sokaklarda kimsesiz kedilere tekme atan insanların yaşadığı bir ülkede şiir gibi yaşamaya kalktın hayatı ![]() ![]() Berbat bir bir acemi su katılmamış bir amatör olarak atıldın kavgalara ![]() ![]() Sahte gülüşlere yer yoktu hayatında ![]() ![]() Planı hiç yapılmamış kaçışlardı aslında küçük kız kanayan kentlerin birinden diğerine yaptığın yolculukların ![]() Ne yaparsan yap, ama büyümeye kalkma sakın küçük kız ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gördüğüm senmisin, ne oldu sana böyle küçük kız nasıl kıydın kendine? Hangi duvarın dibinde kurşuna dizdirdin o ele avuca sığmayan o kartallar gibi yükseklerden uçan tutkularını? Hani o pırıl pırıl bakışların,o kocaman gözlerindeki ışıklara ne oldu? Kim çaldı senden yüreğinin derinliklerinden kopup gelen kahkahalarını? Küçücük mutlulukları bile işte hayat bu diyerek büyük bir sevinçle karşılayan sen nası olduda vazgeçtin hayata asılmaktan? Bir masum öpücüğü bile kutsallaştıran derin duygularını ne çabuk kaldırıp attın içinde yarattığın çöp daglarından birine ![]() Hangi hayat katilinden öğrendin seni sen yapan duygularına bir profesyonel gibi tetik çekmeyi? Nası kıyabildin aşka kimler vazgeçirdi seni deli sevdalarından, hangi teoriyle ikna ettiler seni görkemli sevişmelerden uzak durman için? Bir gezgin bir şehir gerillasıyken küçük bir eve iki çocuğa ve seni asla anlamayacak bir kocaya sahip olan iyi bir kadınmı oldun sen şimdi? Hatırlıyomusun! Bir akşam vaktiydi ve o kocaman gözlerinle bakarken bana, BÜYÜME SAKIN KÜÇÜK KIZ demiştim sana ![]() Yoksa beni dinlemedinde büyüdünmü sen şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Pencerenin önünde duran küçük kızı görüyor mu gözlerin?Yaklaş, korkma benim o ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızların kraliçesi derdim küçükken ama sanırım şimdi yalnızlığı kendi seçen köhne liman demem daha doğru olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevda yorgunu bir gemi göreyim uzaklarda ,aman benim sevdamın yorgunluğu olmasın içindeki,yanaşır limana da taşıyamaz gemiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlar hep üstüne mi gelir insanın yalnızken ya da tavana mı bakar gözler yada ağlamaktan bahsederiz ya yalandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....? |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Yalnızların kraliçesi derdim küçükken ama sanırım şimdi yalnızlığı kendi seçen köhne liman demem daha doğru olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burası aynı bni anLatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() yüreqine saqLık :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Teşekkürler canım okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Duvarlar hep üstüne mi gelir insanın yalnızken ya da tavana mı bakar gözler yada ağlamaktan bahsederiz ya yalandır ![]() ![]() ![]() İnsanın tek başına iken daha kuvvetli olduğu bir gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Vakit ayırdığın için teşekkür ederim kutlubyr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Teşekkürler her bir cümle için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Uzun ama baya etkileyici olmuş:img-cray:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ßüyüdünmü Sen Şimdi....?Teşekkürler gözyaşı fakat sen niye ağlıyosun ya aglama boşveer değmez inan ![]() |
![]() |
![]() |
|