Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, limonlu

Limonlu Levrek

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Levrek



Malzeme:

-1 adet levrek

-3 adet limon

-6 diş sarımsak

-1 tutam maydanoz

-2 Çorba kaşığı zeytin yağı

-Tuz

Yapılışı:

Levreğimizin öncelikle fletosu çıkartılırÖnlü arkalı tuzlanır ve salata tabağına yatırılır Sarımsaklar havanda dövülür (yada bıçakla olabildiğince ince doğrayabilirsiniz) Sarımsaklar levreğin üzerine sürülür ve üzerine zeytin yağ gezdirilir Biraz madanoz serpiştirdikten sonra limon'un suyu sıkılarak üzerine dökülür Salata tabağının üzerine streç ile kapatıp dolaba atalım Balık ertesi gün akşama kadar bişecektirKorkarak yaptım ama yiyen arkadaşlar çok beğendiler,tabiki bende Arkadaşlar AFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.