![]() |
Çoban Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Çoban Kavurma![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 75 DAKİKA 4 kişilik 766 Kalorin MALZEMELER 1 kilogram kuşbaşı kuzu eti 3 adet soğan 3 adet çarliston biber 2 diş sarımsak 1/2 çay bardağı sıvıyağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Halka halka doğradığınız soğanları, çarliston biberleri, sarımsak ve eti; geniş bir tavaya koyup harlı ateşte üç dört dakika kadar çabuk çabuk çevirin ![]() Kekiğin yarısı ve karabiberi ilave edin ![]() Hiç su koymadan, ağzı kapalı olarak kısık ateşte 75 dakika kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|