|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| allah, için, olurmusunuz, rizasi, sizlerde, yardimci |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci OlurmusunuzEsselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ![]() ![]() ![]() Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah ![]() ![]() ![]() Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin ![]() ![]() AminMevlam cc razi olsun ![]() ![]() ![]() Baki Hürmetlerimle ![]() ![]() Selam ve dua ile kalin insaAllah![]() ![]() ![]() Not : Duyurulara acacaktim basligi acamadim ins dogru yere acmisimdir ![]() ![]() ![]() |
|
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuzyaradanahayran Kullanıcısından Alıntı Esselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ![]() ![]() ![]() Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah ![]() ![]() ![]() Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin ![]() ![]() AminMevlam cc razi olsun ![]() ![]() ![]() Baki Hürmetlerimle ![]() ![]() Selam ve dua ile kalin insaAllah![]() ![]() ![]() 3 tane aldım kardeşim Rabbim şifa nasip etsin![]() |
|
|
|