![]() |
Berat Gecesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berat GecesiBerat; ?suçtan, cezadan ve hastaliktan kurtulmak? demektir ![]() ![]() Çünkü bu gecede pek çok kimseyi Cenâbı Allah?in affedecegi, Peygamberimiz (s ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ?Peygamberimiz bir gece kalkip namaz kildi, secdeyi öyle uzatti ki ruhunu teslim ettigini zannettim ![]() ?Allahim! Azabindan affina, gazabindan rizana, senden yine sana siginiyorum ![]() Senin sanin yücedir? ? Namazi bitirince, Ey Âise! Bu gece hangi gecedir biliyor musun , buyurdu ![]() ![]() Peygamberimiz; Bu gece Saban?in on besinci gecesidir Allah bu gece kullarina rahmet nazariyla bakar, af dileyenleri bagislar, merhamet isteyenlere merhamet eder, buyurdu ![]() ( et-Tergîb ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Berat Gecesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berat GecesiPeygamberimiz; Bu gece Saban’in on besinci gecesidir Allah bu gece kullarina rahmet nazariyla bakar, af dileyenleri bagislar, merhamet isteyenlere merhamet eder, buyurdu ![]() ( et-Tergîb ) ![]() Bizde peygamberimizin duasını edelim insAllah ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Allahim! Azabindan affina, gazabindan rizana, senden yine sana siginiyorum ![]() Senin sanin yücedir… Allah razı olsun kardeşim yüreğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|