![]() |
Sadakatin Sonucu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadakatin Sonucu![]() Sahabeden Şeddad b ![]() ![]() ![]() Bir adam Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sizinle hicret etmek istiyorum dedi ![]() Efendimizde onu sahabelerden birisine havale etti,onunla ilgilenmesini istedi ![]() Daha sonraları bir savaş oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu nedir? diye sordu ![]() -Bu ganimet payındır ![]() ![]() dediler ![]() Adam payını eline alarak Resulullah s ![]() ![]() -Bu nedir ey Allah'ın Resulu? diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için ayırdım buyurdu ![]() -Ben sana böyle dünya malı için iman edip tabi olmadım ![]() dedi ![]() ![]() ![]() -Eğer Allah'a karşı bu niyetinde samimi isen O seni tasdik eder ![]() buyurdu ![]() Biraz sonra düşmanla tekrar savaşa girildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu o adammıdır? diye sordu ![]() -Evet dediler ![]() O Allah'a karşı niyetinde sadık ve samimi oldu ![]() buyurdu ![]() Sonra onu kendi cübbesiyle kefenledi,namazını kıldı ![]() -Allah'ım! Bu senin kulundur ![]() ![]() ![]() (Nesai) Alıntı; |
![]() |
![]() |
|