Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
duvaklı, karnabahar

Duvaklı Karnabahar

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Duvaklı Karnabahar



Duvaklı karnabahar

Karnabahar yıkanıp, çok ince kıyılır Tencereye yağ konur, kızdırılır Pazı ilave edilip kavrulur Tuz ve karabiber konur Karışım yağlanmış tepsiye yayılır Süt ve yumurta çırpılıp, karışımın üzerine dökülür, yağ gezdirilir Fırında 5-6 dakika demlendirilir Sıcak servis yapılır

MALZEMELER

* 1 adet karnabahar

* Bir tutam pazı

* 3 kaşık tereyağı

* 1 su bardağı süt

* 4 yumurta

* Tuz

* Karabiber

* 1 kesme şeker <div>

______________________________ ___


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.