Sanadır Sitemim...Ne Dersen De! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sanadır Sitemim...Ne Dersen De!sanadır sitemim … Ne dersen de ! Seni andıkça, isyan eden mülteci gözleri ile sıçrıyor acılarım ![]() sızladıkça kırgın bir bakış bırakıyorum sana ![]() Sen olma ![]() sitemlerim peşinden sessizce haykırıyor ![]() İncinmeyecek, kızmayacak, bırakmayacak, bir özlem yanacaktır varlığımda ![]() sen bileceksin hissedeceksin belki ![]() ya da bilmeyeceksin ![]() ama ![]() yine lakin ![]() yine ![]() ve yine ![]() sitemim var sana![]() Ne dersen de ![]() anlamamak seni ![]() anlatamamak anlayamamak ![]() yoksun ki ![]() soracak cesaret yok olacak cesaret kadar bile değil çoçuksu bir mızıklanma ile hayıflansamda elime bir dirhem tebessümünü bıraksan ![]() Küsüp gidişlerini, ızdıraplarını, acılarını ve hırçınlığını temizleye biliyorsa okyanuslar; bil ![]() ki ! yüz çevirdiğin ırmaklar kurumuştur ![]() kurumuş ırmakları terk etmişsen neyse ![]() ! sitemlerim cümlelerimi ezmeyecek korkma ! Senin gibi harflerden askerlerim yok zaten benim, cümle orduları kurup savaş yapacak ![]() benim işte ![]() anlamsız cümleler kurup özlemler tutuşturuyorum içimde ![]() Sen git ![]() Gitmeyi bilmeyeni bir yolcu edasıyla git git……………… ![]() /me ![]() diye haykırışlarım sahır edecek bir gün yüreğinin kulaklarını kendi ezikliğimin kurbanında can çekişeceğim
![]() ve bütün suçları üstüme alarak ![]() idam edileceğim …![]() ![]()
|