![]() |
Benim Adım Gurur, Ben Bir Alıkoyucuyum! |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
Benim Adım Gurur, Ben Bir Alıkoyucuyum!Benim adım Gurur, ben bir alıkoyucuyum ![]() ![]() ![]() Ben sizi Tanrı tarafından verilmiş geleceğinizden alıkoyarım ![]() Çünkü siz kendi yolunuzu talep edersiniz ![]() Ben sizi hoşnut ve kanaatkar olmaktan alıkoyarım Çünkü siz "bundan daha iyisini hak ediyorsunuzdur ![]() Ben sizi bilgiden alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü siz zaten her şeyi biliyorsunuzdur ![]() Ben sizi iyileşmekten alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü siz bağışlayamayacak derecede benimle dolusunuzdur ![]() Ben sizi vizyondan alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü siz pencereden dışarıya bakmak yerine aynaya bakmayı tercih edersiniz ![]() Ben sizi gerçek dostluktan alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü kimse gerçek sizi tanımayacaktır ![]() Ben sizi sevgiden alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü gerçek aşk fedakârlığı talep eder ![]() ![]() Ben sizi Tanrı'nın yüceliğinden alıkoyarım ![]() ![]() ![]() Çünkü ben sizi kendinize ait olanı aramaya ikna etmişimdir ![]() Benim adım Gurur ve ben bir alıkoyucuyum ![]() Siz benden hoşlanırsınız çünkü Her zaman sizin haklarınızı koruduğumu düşünürsünüz ![]() ![]() Başkalarının gururuna tahammül edemeyişimiz, kendi gururumuzu incittiği içindir ![]() Gurur, aslında bir ipotektir; üzerinde bulunduğu insanın kabiliyetinden tenzil edilmelidir ki, o kabiliyetlerin hakiki değeri meydana çıksın ![]()
![]() |
|