Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Romantik Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkları, bitmemişti, gitmiştir

Gitmiştir Ama Bitmemişti Aşkları..

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitmiştir Ama Bitmemişti Aşkları..

Ayrılık vakti gelmişti artık,

anlıyorlardı

çok gençtiler Unuturuz dediler belkide Son görüşmeyi yaptılar;

kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı buılursun

erkek: Sağol umarım sende

kızeni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi?

erkek: Evet Bende seni seviyorum O zaman

kız: Sakın söyleme konuştuk bunları

erkek: Evet Seni unutmayacağım ve senden başka kimseyi sevmeyeceğim

kız: Bende

Ve sustular Uzun bir süre konuşmadılar Sonra

kız:Veda zamanı gitmeliyim

erkek: biraz daha

kız: Hoşçakal

erkek: Hoşçakal

evet bitmişti İşte bitmişti Bitmez denilen aşk bitmişti

Aradan seneler geçti Geçen seneler kızın hayatında hi,çbir değişim yoktu İşini kurmuştu ve hala

onu seviyordu O ise ünlü bir avukat olmuştu Onu gizlice hep takip etmişti

Elindeki gazeteyi karıştırıyordu Gözüne bir haber çarptı "ÜNLÜ AVUKAT EVLENİYOR" tekrar ve tekrar

okudu haberi ve başlığında kaldı gözü Yanlış yazılmıştı, evlenemezdi Unutmayacaktı söz vermişti

Göz yaşlarına hakim olamadı Yıllarca ona olan sevgisdinden vazgeçmemişti Şimdi ise ondan nefret

etmek istiyordu Yapamadı Onu hala delicesine seviyordu

Arkadaşını aradı Yanına geldi can dostu "O evleniyor" dedi ve bitkin bir şekilde yere düştü

Arkadaşı anlamıştı zamanın geldiğini Hastane kaldırdı kızı son bir umut diye

Doktor umutsuzdu Tek söyledikleri "hazırlıklı olun"

Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştı Eliyle işaret ederek arkadaşını çağırdı Hüzünlü dost

topladı kendini ve kızın yanına gitti

Dalga geçercesine;

-Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi

-Sus Yorma beni biliyorum durumu

-

-Beni dinle bunlar senden son isteklerim Ben öldükten sonra yerine getirmeni istiyorum

-Yapma böyle bırakma kendini

-Sus yorma beni sadece dinle Evime git kilitli bir dolap var onu aç orda bir anahtar var Onla

benim evin anahtarı Hayalimizdeki evinanahtarı Evlenince öyle bir evde oturacaktık Kısmet

olmadı Ayrıldıktan sonra ben hayalimizin evini yaptım ve isteğimize göre döşedim Adresi ordaki

planların üzerinde var

Ben öldükten sonra o anahtarı ona ver Anahtarı aldığın dolapta bir de kaset var onuda vereceksin

Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma

-Tamam ama vazgeçme lütfen

-Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtim Hadi git VE giderken sakın

arkana bakma

Arkadaşı kızı bırakmanın acısıyla yürüdü Kapıdan çıkarken makinaların sesini duyuyordu Evet

arkadaşı ölmüştü Söz verdiği gibi arkasına bakmadı Kızın evine gitti: Dolabı açtı anahtarı aldı

ve kaseti Şimdi ona gitmeliydi O "ÜNLÜ AVUKATA" Çok yorgundu dost, ama gitmek zorundaydı

Sonunda ofise geldi Avukatın kapısına geldiğinde geri dönmek istedi Genç kız geldi aklına

Kapıyı çaldı "Gir" sesinden sonra içeri girdi O karşısındaydı O da tanımıştı dostu

-Hoşgeldin

-Hoşbulduk

-Nasılsın

-Görmüyor musun?

-Neyin

-Evleniyormuşsun hayırlı olsun

-

-Arkadaşım can dostum az önce öldü Unutmayacağına söz verdiğin, sevdiğini söylediğin o kişi yok

artık

Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı

-Bunları vermemi istedi sana Benden son isteği buydu

Ona emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı Gençadam önce kaseti dinledi

"Canım eğer bu kaseti dinliyorsan bu öldüğüm anlamına geliyor Üzüldün mü? Üzülme Biz hayatımızı

başkalarına verdik Senden ayrıldıktan 1 yıl sonra doktorlar kalp hastası olduğumu söylediler

Sensizlik bende kalp hastalığı bıraktı O günden sonra Her günümü senle geçirmeye başladım senden

habersiz Yavaş yavaş, zamanımın dolduğunu hissediyordum Sana gönderdiğim anahtar hayalimizin,

evimizin anahtarı Bizim hayalimiz gerçek olmadı Ama olurda bir gün birini benden çok sever,

evlenmek istersen o evde oturun

Git gör evimizi, hayalimizi

Aşkım, evimizde kapalı bir oda var Anahtarı masanın üzerinde O oda sensiz geçen 11 yılımın eseri

Benden sana kalan son hatıra Geçirdiğimiz en güzel zamanlar var o odada O evde tüm hayallerimizi

bulacaksın bebeğim Eğer sana acı verirse o evi boşver vur kilitleri üzerine; hayalimiz sen ve ben

olmadan da hayalimiz olarak kalacak Seni seviyorum hayatımın rengi Elveda"

Sevdiğinin son sözleriydi bunlar Artık tutmuyodu göz yaşlarını evet ağlıyordu Çaresizce, umutsuzca

ağlıyordu Hayaline gitmeliydi Kendine geldiğinde evin adresini bulmuştu Elleri titriyordu

Sevdiğiyle gireceği eve yalnız ve onsuz giriyordu

Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti 2 tane sandalye Biri

daima boş kalacak sandalyeler

Kapıyı açtı içeri girdi Sevdiğinin kokusu vardı adeta Gözleri doldu yeniden ama ağlamadı Aklına

kilitli oda geldi Masanın üzerinden anahtarı aldı, kapıyı açtı Titriyordu hala

Oda da bir albüm ve duvarda yazılar vardı Okuyamıyordu, sanki gözleri görmüyordu Daha dikkatli

baktı Yanılmıyordu

Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar;

"sensiz asla yaşamam" "Son sevdiğim olacaksın" "Senden başka kimseyi sevemem" "Seni unutmayacağım"

Ve duvarın dibinde

Seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com