![]() |
Z0098 Marka Arctic Silver |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Z0098 Marka Arctic SilverArctic Endüstri sizlere işlemci üzerindeki termal macunu temizlemek/çıkartmak için geliştirilen en son temizleme kitini takdim eder ![]() Teknik Bilgi İşlemci ya da heatsink üzerindeki termal macun-pasta bileşenlerini temizlemeye yönelik bir üründür Poşet İçeriği 30ml ArctiClean 1 30ml ArctiClean 2 Termal Macun Nasıl Temizlenir? - Video -Daha detaylı bilgi için http//www ![]() ![]() Özellikler Birinci Adım - ArctiClean 1 Thermal Material Remover Arctic Clean1 sayesinde işlemci ya da heatsink üzeindeki termal pad ya da termal macunlardan, sadece üzerine birkaç küçük damla damlatarak kolayca kurtulacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arctic Clean 1 toksit atık içermeyen özel bileşenlerle yapılmıştır ![]() ![]() İkinci Adım - ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier Arctic Clean 1 in temizlediği yüzeydeki gözle görülmeyen küçük kalıntılrı ve heatsink yüzeyini bu kalıntılardan kurtararak tamamen pürüzsüz hale getirmede kullanılır ![]() ![]() Önemli Not Cpu ve heatsink temizleme aşamasında ***** ya da aseton gibi maddelerin kullanıldığı bilinmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|