![]() |
Z0098 Marka Arctic Silver
Arctic Endüstri sizlere işlemci üzerindeki termal macunu temizlemek/çıkartmak için geliştirilen en son temizleme kitini takdim eder. Teknik Bilgi İşlemci ya da heatsink üzerindeki termal macun-pasta bileşenlerini temizlemeye yönelik bir üründür Poşet İçeriği 30ml ArctiClean 1 30ml ArctiClean 2 Termal Macun Nasıl Temizlenir? - Video -Daha detaylı bilgi için http//www.prodonanim.com/termal-macun-nasil-temizlenir/ Özellikler Birinci Adım - ArctiClean 1 Thermal Material Remover Arctic Clean1 sayesinde işlemci ya da heatsink üzeindeki termal pad ya da termal macunlardan, sadece üzerine birkaç küçük damla damlatarak kolayca kurtulacaksınız. Hemen bu işlemin ardından temiz bir kumaş parçası sayesinde(kuru bir kumaş parçası olmalı) arctic clean'in çıkarttığı bileşenler kolayca temizlenebilir. Arctic Clean, özel bileşenleri sayesinde, ***** vs.. gibi sıradan bileşenlerin temizleme esnasında meydana getirdiği korozyon ya da benzeri yan etkilere sebep olmaz. Arctic Clean 1 toksit atık içermeyen özel bileşenlerle yapılmıştır. Hem çevreye hem de kullandığınız yüzeye kesinlikle zarar vermez. İkinci Adım - ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier Arctic Clean 1 in temizlediği yüzeydeki gözle görülmeyen küçük kalıntılrı ve heatsink yüzeyini bu kalıntılardan kurtararak tamamen pürüzsüz hale getirmede kullanılır. Bu şekilde yeni termal macunu sürmeden önce en düzgün ve de uygun yüzey elde edilir. Önemli Not Cpu ve heatsink temizleme aşamasında ***** ya da aseton gibi maddelerin kullanıldığı bilinmektedir. Fakat bu maddeler tek başna yetersiz kaldığı gibi temizlenen yüzeyin pürüzsüzlüğünü sağlayamaz ve de bazı maddelerin içeriğinin ya da çözelti oranının farklı olmasından dolayı işlemci yüzeyine zarar verme ihtimali oluşabilir. Arctic Clean temizleme macunu bunların aksine, hem yüzeyi pürüzsüz şekilde temizler hem de işlemci ve heatsink yüzeyine kesinlikle hiçbir zarar vermez. Unutulmamalı ki soğutma ve overclock perfomansının sırrı yüzeyi en iyi şekilde temizlediken sonra termal macunun sürülmesinden sonra gerçekleşir. |