Namazlarımızı Kime Kılıyoruz? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Namazlarımızı Kime Kılıyoruz?namazlarımızı kime kılıyoruz? yazıyorum ama korkmayın arkadaşlar ![]() adamın biri cin çağırmak istemiş ve bunun için 7 cumartesi günü karanlık bir odada sabaha karşı namaz kılıp dualar ediyormuş![]() 7 cumartesi günü aynı şekilde namazını kılmış bastonlu kıyafeti üzerini tamamen örten biri gelmiş ve;-söyle ne istiyorsun demişadam da -merakımdan çağırdım sohpet edelim demişcin; -sor demişadam; -müslümanmısın diye sormuşcin; -senin kadar demişadam; -arkadaş olalım istediğim zaman seni çağırayım konuşalım demişcin; -senden istediklerimi yaparsan olur demişadam; -söyle ne istiyorsun demişcin; -1)karından ayrılacaksın 2)hergün namazlarından 2 rekat eksilteceksin 3)gittiğin yerde huzusuzluk yapacakksın adam; - hayır ben namazlarımı tam kılacam eşimden ayrılmayacam dediklerini yapmayacam ban namazlarımı Allah için kılıyorum demiş![]() cin; -gülmüş 7 gündür benim için namaz kılıyorsun demiş ve adamın üzerine doğru giderek kusmuş ve adam o gün bugündür kusmuk kokusuyla yaşıyorum diyor![]() namazımızı Allah cc rızası için kılalım yoksa ömür boyu değil sonsuza kadar o kokular içinde kalırız
|
|
|
|