![]() |
Namazlarımızı Kime Kılıyoruz?
namazlarımızı kime kılıyoruz? yazıyorum ama korkmayın arkadaşlar. adamın biri cin çağırmak istemiş. ve bunun için 7 cumartesi günü karanlık bir odada sabaha karşı namaz kılıp dualar ediyormuş. 7. cumartesi günü aynı şekilde namazını kılmış bastonlu kıyafeti üzerini tamamen örten biri gelmiş ve; -söyle ne istiyorsun. demiş adam da -merakımdan çağırdım sohpet edelim. demiş cin; -sor . demiş adam; -müslümanmısın. diye sormuş cin; -senin kadar. demiş adam; -arkadaş olalım istediğim zaman seni çağırayım konuşalım.demiş cin; -senden istediklerimi yaparsan olur. demiş adam; -söyle ne istiyorsun. demiş cin; -1)karından ayrılacaksın 2)hergün namazlarından 2 rekat eksilteceksin 3)gittiğin yerde huzusuzluk yapacakksın adam; - hayır ben namazlarımı tam kılacam eşimden ayrılmayacam.dediklerini yapmayacam. ban namazlarımı Allah için kılıyorum. demiş. cin; -gülmüş 7 gündür benim için namaz kılıyorsun.demiş. ve adamın üzerine doğru giderek kusmuş ve adam o gün bugündür kusmuk kokusuyla yaşıyorum diyor. namazımızı Allah cc rızası için kılalım yoksa ömür boyu değil sonsuza kadar o kokular içinde kalırız. |