slm arkadaşlar |
|
|
#1 |
|
jasmine
|
slm arkadaşlarben buraya yeni katıldım buraya hiç bilmiyorum bana umarım yardımcı olursunuz inş şimdiden herkese tşk ederim :38: |
Cevap : slm arkadaşlar |
|
|
#2 |
|
suskun
|
Cevap : slm arkadaşlarSitemize Hoşgeldiniz sevgili jasmine_takıldığınız biryer olursa elbette yardımcı olabiliriz!inşallah daim üyelerimizden olusunuz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : slm arkadaşlarMerhabalar Jasmin, Öncelikle ailemize hoşgeldiniz Merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi bu başlık altında bize yazabilirsiniz Ailemizin her bir ferdinin size yardımcı olmaya çalışacağından şüpheniz olmasın
|
|
|
#5 |
|
jasmine
|
Cevap : slm arkadaşlarsanada çok tşk ederim kaplan beni ailenizden saydığınız içinde |
|
|
#6 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : slm arkadaşlar~~ Aramıza hoşgeldin jasmine, herhangi bir sorun ile karşılaştığında herkesin elinden geldiği kadar yardımcı olacağından hiç şüphen olmasın Kalıcı üyelerimizden olman dileğiyle, iyi forumlar dilerim![]() ![]() ~~
|
|
|
#7 |
|
jasmine
|
Cevap : slm arkadaşlartşk edrim rahatsız umarım kalırım ve bende inş size yardım edebilirim |
|
|
#8 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : slm arkadaşlarHOŞGELDİN Jasmine ![]() ![]()
|
#9 |
|
mate
|
Cevap : slm arkadaşlarHoşgeldin ailemize jasmine iyi forumlar dilerim ![]() Arkadaşlarımın da söylediği gibi forumla ilgili her türlü sorununda sana yardımcı oluruz ![]()
|
|
|
#10 |
|
bbk
|
Cevap : slm arkadaşlararamıza hoş geldiniz sevgili jasmine iyi vakit geçireceğinden hiç şüpen olmasın![]() arkadaşlarımında dediği gibi yardım konusunu dert etme:) sadece buraya sorunu yazman kafidir
|
|
#11 |
|
ogzhn
|
Cevap : slm arkadaşlararamıza hosgeldın jasmın arkadaslarımın dedıgı gıbı forumda bılemedıgın bırseyler olrsa bızlere sora bılırsın iyi forumlar dılerım ![]()
|
|
|
#12 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : slm arkadaşlarhoşgeldin jasmıne