Yemek Tarifleri - Barbunya Tavası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarifleri - Barbunya Tavası TarifiYemek Tarifleri - Barbunya Tavası Tarifi Barbunya Tavası Tarifi ![]() Malzeme : 1 kg Barbunya balığı,1 su bardağı kızartma yağı ![]() 1 avuç un ![]() Tuz, limon, maydanoz ![]() Yapılışı : 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz ![]() 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp biberleyiniz![]() 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız ![]() 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız (Fazla yağın gitmesi için)![]() 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz ![]() 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz
|
|
|
|