![]() |
Yemek Tarifleri - Barbunya Tavası Tarifi
Yemek Tarifleri - Barbunya Tavası Tarifi Barbunya Tavası Tarifi http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzeme : 1 kg. Barbunya balığı, 1 su bardağı kızartma yağı. 1 avuç un. Tuz, limon, maydanoz. Yapılışı : 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz. 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberleyiniz. 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız. 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın gitmesi için). 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz. 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.