Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubasur ve kabızlık

Soru:"Basur Ve Kabızlık"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Basur Ve Kabızlık"

iyigünler benim hemoroit problemim varkabızlığı bi türlü önleyemiorum sanırım bağırsaklarım tembel çalışmıyorkabız olmadıgım zaman basurdan yana hiç bi sıkıntım yok ama kabız oldugumda meme direk şişiyor ve çok ağrı yapıyorgenel cerraha gittim ilaç verdi,bekunis,kortos,vendiosbu ilaçlar iyi geldi ama benim kökten bi çözüme ihtiyacım varkabız olmamak için ne yaptıysam kar etmiyorkabızlık giderilmezse basur ameliyatı olsam da tekrarlar gibi geliyor banasizce ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirimyaşım 21,yaklaşık 2aydır hemoroitimden haberdarım
DoçDr mehmet KILIC

2120:07:07

öncelikle geçmiş olsunkabızlık hemoroid şikayetinin en önemli sebebidir Belirttiğiniz gibi kabızlık şikayetinin sebebinin saptanması gerekli Eğer büyük abdest yaparken parmak kullanıyorsanız, kabızlık önleyici diyet uygulamanıza rağmen düzelme yoksa bir kolorektal cerrahi ile ilgilenen cerraha başvurup defekografi çektirmeniz ve sonrasında tedaviniz faydalı olursaygılarımlaDoç Dr Mehmet KILIç

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com