Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soru10 yildir fazla idarar cikiyorum neden olabilir

Soru:"10 Yildir Fazla İdarar Cikiyorum Neden Olabilir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"10 Yildir Fazla İdarar Cikiyorum Neden Olabilir?"

MERHABA HOCAM BEN HEMEN HEMEN ON YILDIR SIK SIK İDRARA ÇIKIYORUM DOKTORA GİDİYRUM BİŞEY YOK DEYİP ANTİBİYOTİK VERİYOLAR AMA YİNDE GEÇMEDİHOCAM BU DURUM BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO İŞTEYKEN MİSAFİRLİKTEYKEN GECE UYURKEN SÜREKLİ LAVABOYA GİTME İHTİYACI DUYUYORUM BAZEN GİDİYORUM YAPAMAYIP GERİ ÇIKIYORUMHOCAM LÜTFEN BUNA BİR ÇARE YAZIM BİR GENÇ KIZ OLARA K ÇOK ZOR DURUMDA KALDIĞIM ZAMANLAR OLUYONE YAPMAMM GEREKİ CEVABINIZI BEKLİCEM
DoçDr M Akif BUYUKBESE

02 06:47:19

Idrar yollarindaki bu yakinma genelde sisititi telkin eder, Mesane iltihaplanmasi anlamina gelir, Bol su icmek onemli olabilir, Sik meyve tuketiniz, Yine de idrar sedimenti, mikrobik kultur arastirmasi mikroskobik inceleme yararli olur Kan sekeri onemli olabilir Diyabetin habercisi olabilir, Cinsel hijyen onemlidir, O vakit esin de arastirilmasi onem arzederm Ayrica bayanlar taharetlenmede arkadan one degil onden arkaya dogru temizlik yapmalari gereklidir Uroloji ve kadin dogum birlikte calismasi gerekebilir, Bazen enfeksiyon hastaliklari uzmaninin katkisi anlamli olabilir Dusuk yapan veya coklu gebelik yasayan hanimlarda mesane sarkmalari olabiliyor,sifalar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com