![]() |
Soru:"10 Yildir Fazla İdarar Cikiyorum Neden Olabilir?"
MERHABA HOCAM BEN HEMEN HEMEN ON YILDIR SIK SIK İDRARA ÇIKIYORUM DOKTORA GİDİYRUM BİŞEY YOK DEYİP ANTİBİYOTİK VERİYOLAR AMA YİNDE GEÇMEDİ.HOCAM BU DURUM BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO İŞTEYKEN MİSAFİRLİKTEYKEN GECE UYURKEN SÜREKLİ LAVABOYA GİTME İHTİYACI DUYUYORUM BAZEN GİDİYORUM YAPAMAYIP GERİ ÇIKIYORUM.HOCAM LÜTFEN BUNA BİR ÇARE YAZIM BİR GENÇ KIZ OLARA K ÇOK ZOR DURUMDA KALDIĞIM ZAMANLAR OLUYO.NE YAPMAMM GEREKİ CEVABINIZI BEKLİCEM. Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE 02. 06:47:19 Idrar yollarindaki bu yakinma genelde sisititi telkin eder, Mesane iltihaplanmasi anlamina gelir, Bol su icmek onemli olabilir, Sik meyve tuketiniz, Yine de idrar sedimenti, mikrobik kultur arastirmasi mikroskobik inceleme yararli olur. Kan sekeri onemli olabilir. Diyabetin habercisi olabilir, Cinsel hijyen onemlidir, O vakit esin de arastirilmasi onem arzederm Ayrica bayanlar taharetlenmede arkadan one degil onden arkaya dogru temizlik yapmalari gereklidir. Uroloji ve kadin dogum birlikte calismasi gerekebilir, Bazen enfeksiyon hastaliklari uzmaninin katkisi anlamli olabilir. Dusuk yapan veya coklu gebelik yasayan hanimlarda mesane sarkmalari olabiliyor,sifalar Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |