Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruilaçlardan korunma nasıl olur

Soru:"İlaçlardan Korunma Nasıl Olur?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İlaçlardan Korunma Nasıl Olur?"

MerhabaTemizlik isinde callistigimdan dolayi ilacla temizlik yapiyoruz bazi ilaclar tehlikeli biliyorum hatta etkileniyorum ama su a baska yapabilecegim is yokHerhangi bir sekilde korunmam mümkün mü?Agri kesici olarak paracetamol 500 aliyorum baska ilac kullanmamaya calisiyorum birde ****** türü ilaclar alirsam zararlimidir karacigerimeSimdiden tesekkür ederimSaygilarimla
Dr Editor Saglikdanis

22 13:13:30

solunum yolu ile rahatsızlık veren ilaç veya kimyasallara karşı gaz maskesi kullanabilirsiniz en basit oalrak ıslak bir tülbent ağzı ve burun üzerine sarabilirsiniz

doktor tarafından önerilmeyen ilaçlardan genel olarak uzak durmak yeterlidir özel ailevi genetik ve metabolik bir hastalığınız bilinmiyorsa doktorların gerektiğinde verdiği ilaçları kullanabilirsiniz yan etki gördüğünüzde ilacı kesip doktorunuzla irtibata geçersiniz

sorduğunuz tüm ilaçlar için aynı şey geçerli , doktor tavsiyesi yoksa kullanmayınız

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com