Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etmiş, kişi, kıza, tecavüz, yaşındaki, yılda

12 Yaşındaki Kıza, 1 Yılda 60 Kişi Tecavüz Etmiş..

Eski 09-15-2007   #1
yosun_26

12 Yaşındaki Kıza, 1 Yılda 60 Kişi Tecavüz Etmiş..

Antalya merkeze bağlı Varsak Beldesi'ndeki Jandarma Karakolu ekipleri, bir evden hırsızlık yapmaya çalışan kız çocukları 12 yaşındaki HS ile 15 yaşındaki ZY'yi suçüstü yakaladı
Karakola getirilen çocuklardan HS'nin verdiği ifadede bugüne kadar 60 erkeğin kendisine tecavüz ettiğini söyledi Küçük kız tecavüz edenlerin kendisini lunaparka ***ürdüğünü ya da 10 YTL verdiğini belirtti Jandarma, küçük kıza tecavüz eden 4 kişiyi yakalarken, diğerlerini yakalamak için de çalışma başlattı
HS'nin adli tabiplikte yapılan muayenesinde, kızlık zarında eski yırtık olduğuna ve bakire olmadığına dair rapor verildi Küçük kız avukatının yanında verdiği ifadede şunları kaydetti:
“1 yıl önce soyadını bilmediğim Eyüp adlı bir amca bana tecavüz etti Sonra da arkadaşlarına söyledi, onlar da benimle ilişkiye girdi Bana tecavüz edenlerden biri bana cep telefonu aldı Benim okuma yazmam olmadığı için bana tecavüz eden adamlar kendi telefon numaralarını benim telefonuma kayıt ediyor, sonra da beni sık sık arayıp ‘şuraya gel, buraya gel’ diye çağırıp bana tecavüz ediyorlardı Yaklaşık 6 aydır içki, sigara ve esrar içiyorum Esrar parası bulamadığım için de arkadaşımla birlikte hırsızlık yapmak için o eve girdik''

Kısa mesaj atıyorlardı

Küçük kıza sık sık mesaj geldiği, ancak HS okuma yazma bilmediği için mesajları okuyamadığı ve yanıtlayamadığı belirlendi Yakalandıktan sonra cep telefonuna ‘Bebeğim, akşam seni lunaparka ***üreyim mi? Bana haber ver olur mu aşkım, birazdan ararım seni’ yazılı mesaj gönderen ve HS'ye onlarca kez tecavüz eden bisiklet tamircisi MA, jandarmanın baskınıyla yakalandı
Küçük kızın verdiği ifadenin ardından kokoreççilik yapan İK (43), kaportacı AE (42) ve fırıncı ustası ŞB (26) de yakalanarak gözaltına alındı Jandarma, şu ana kadar küçük kıza tecavüz eden 17 kişinin isim ve adreslerinin tespit edildiğini, 4'ünün yakalandığını, 13'ünün ise hala arandığını belirtti Ayrıca küçük kızın tecavüze uğradığı yerlerde çalışma yapılacağı, 43 tecavüzcünün daha yakalanma çalışmasının sürdüğü kaydedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-15-2007   #2
Ergenekon

Hiç mi vicdan yok, insanlık bu kadar mı çığrından çıktı İğrenç bir olay
Geçtiğimiz günlerde bir haber okumuştum, "sevgilisinin 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip hamile bırakan bir şerefszin cezasını yargıtay 5 yıl indirmiş" Gerekçe küçük kızın beden ve ruh sağlığında herhangi bir bozulma olmamışmış Adli Tıp Raporu bu istikamette İnsanın mantığı ve aklı duruyor 10 yaşındaki bir çocuk tecavüze uğruyor, hamile kalıyor, doğum yapıyor ve birileri " beden ve ruh sağlığı bozulmadığından " diye başlayıp tarih geçecek ibretlik raporlarını yazıyorlar ve ceza indirimine sebep oluyorlar Hadi insanlıktan nasibi olmayanları eğitemedik bu komik cezalar ve kararlar oldukça caydırıcılık da ortadan kalkıyor Çözüm nasıl olacak peki
Haber için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-15-2007   #3
puslu

iki olayda insanlık için ibret bir damlacık yavrulara yapılanmı yoksa kanun önünde suçlulara arka çıkılmasımı ne bicim bir dünya bu yazık çok yazık insanız diye geziyoruz birde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-15-2007   #4
angelesdream

ne kadar iğrenç bir olayinsanın aklı duruyorbu nasıl bir rezillik ve ahmaklıktırküçücük yavruları böyle iğrenç bir şekilde kullanıyorlar,sonrada vay efendim ney ufacık çocuklar mağdur oluyor bilmem kaç yaşında çocuklar hırsız sabıkalı ve bir sürü suçtan aranıyorinsanlar bu kadar aşağılık davranırlarsa onların suçu ne ki? çok yazık'insan'sıfatını bile hakketmiyor bunlar
haber için teşekkürler yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com