ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   12 Yaşındaki Kıza, 1 Yılda 60 Kişi Tecavüz Etmiş.. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=26982)

yosun_26 09-15-2007 09:58 AM

12 Yaşındaki Kıza, 1 Yılda 60 Kişi Tecavüz Etmiş..

Antalya merkeze bağlı Varsak Beldesi'ndeki Jandarma Karakolu ekipleri, bir evden hırsızlık yapmaya çalışan kız çocukları 12 yaşındaki H.S. ile 15 yaşındaki Z.Y.'yi suçüstü yakaladı.
Karakola getirilen çocuklardan H.S.'nin verdiği ifadede bugüne kadar 60 erkeğin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Küçük kız tecavüz edenlerin kendisini lunaparka ***ürdüğünü ya da 10 YTL verdiğini belirtti. Jandarma, küçük kıza tecavüz eden 4 kişiyi yakalarken, diğerlerini yakalamak için de çalışma başlattı.
H.S.'nin adli tabiplikte yapılan muayenesinde, kızlık zarında eski yırtık olduğuna ve bakire olmadığına dair rapor verildi. Küçük kız avukatının yanında verdiği ifadede şunları kaydetti:
“1 yıl önce soyadını bilmediğim Eyüp adlı bir amca bana tecavüz etti. Sonra da arkadaşlarına söyledi, onlar da benimle ilişkiye girdi. Bana tecavüz edenlerden biri bana cep telefonu aldı. Benim okuma yazmam olmadığı için bana tecavüz eden adamlar kendi telefon numaralarını benim telefonuma kayıt ediyor, sonra da beni sık sık arayıp ‘şuraya gel, buraya gel’ diye çağırıp bana tecavüz ediyorlardı. Yaklaşık 6 aydır içki, sigara ve esrar içiyorum. Esrar parası bulamadığım için de arkadaşımla birlikte hırsızlık yapmak için o eve girdik.''

Kısa mesaj atıyorlardı

Küçük kıza sık sık mesaj geldiği, ancak H.S. okuma yazma bilmediği için mesajları okuyamadığı ve yanıtlayamadığı belirlendi. Yakalandıktan sonra cep telefonuna ‘Bebeğim, akşam seni lunaparka ***üreyim mi? Bana haber ver olur mu aşkım, birazdan ararım seni’ yazılı mesaj gönderen ve H.S.'ye onlarca kez tecavüz eden bisiklet tamircisi M.A., jandarmanın baskınıyla yakalandı.
Küçük kızın verdiği ifadenin ardından kokoreççilik yapan İ.K. (43), kaportacı A.E. (42) ve fırıncı ustası Ş.B. (26) de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma, şu ana kadar küçük kıza tecavüz eden 17 kişinin isim ve adreslerinin tespit edildiğini, 4'ünün yakalandığını, 13'ünün ise hala arandığını belirtti. Ayrıca küçük kızın tecavüze uğradığı yerlerde çalışma yapılacağı, 43 tecavüzcünün daha yakalanma çalışmasının sürdüğü kaydedildi.

Ergenekon 09-15-2007 10:20 AM

Hiç mi vicdan yok, insanlık bu kadar mı çığrından çıktı. İğrenç bir olay.
Geçtiğimiz günlerde bir haber okumuştum, "sevgilisinin 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip hamile bırakan bir şerefszin cezasını yargıtay 5 yıl indirmiş." Gerekçe küçük kızın beden ve ruh sağlığında herhangi bir bozulma olmamışmış. Adli Tıp Raporu bu istikamette. İnsanın mantığı ve aklı duruyor. 10 yaşındaki bir çocuk tecavüze uğruyor, hamile kalıyor, doğum yapıyor ve birileri " beden ve ruh sağlığı bozulmadığından.... " diye başlayıp tarih geçecek ibretlik raporlarını yazıyorlar ve ceza indirimine sebep oluyorlar. Hadi insanlıktan nasibi olmayanları eğitemedik bu komik cezalar ve kararlar oldukça caydırıcılık da ortadan kalkıyor. Çözüm nasıl olacak peki..
Haber için teşekkürler....

puslu 09-15-2007 11:08 AM

iki olayda insanlık için ibret. bir damlacık yavrulara yapılanmı yoksa kanun önünde suçlulara arka çıkılmasımı. ne bicim bir dünya bu yazık çok yazık insanız diye geziyoruz birde.

angelesdream 09-15-2007 11:30 AM

ne kadar iğrenç bir olay.insanın aklı duruyor.bu nasıl bir rezillik ve ahmaklıktır.küçücük yavruları böyle iğrenç bir şekilde kullanıyorlar,sonrada vay efendim ney ufacık çocuklar mağdur oluyor bilmem kaç yaşında çocuklar hırsız sabıkalı ve bir sürü suçtan aranıyor.insanlar bu kadar aşağılık davranırlarsa onların suçu ne ki? çok yazık..'insan'sıfatını bile hakketmiyor bunlar.
haber için teşekkürler yosun..