![]() |
Aura Renginizi Bulun!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aura Renginizi Bulun!!!Kendinizi nasıl görüyorsunuz? A - Günü meditasyon yaparak geçirdiğim basit bir hayatım var ![]() B - İnsanlara yardım etmeyi gerçekten çok severim ve muhtaç olanlara hep yardım etmeye çalışırım ![]() C - Organik yiyecekler, vitaminler ve yoga ilgi alanımdır ![]() ![]() Ç - Her zaman grubu eğlendiren kişi benimdir ![]() ![]() D - Çok anlayışlıyımdır ve diğer insanların duygularına önem veririm ![]() E - Çok atletik bir insanım ve insanlar genelde enerjimi saldırganlıkla karıştırırlar çünkü çok mücadeleci bir yapıdayım ![]() F - Çok duygusalım ve acıklı olaylar karşısında hemen ağlarım ![]() ![]() Çalışma arkadaşlarınız sizin hakkınızda ne söylüyor? A - Elbiselerim kirlenecek mi? Eğer kirlenecekse, o zaman yapamam ![]() B - Evet evet evet ![]() ![]() C - Okulda en sevdiğim derslerden biri de teknoloji ve tasarım dersidir, el zanaatlerini severim ![]() Ç - Evet, yüksek beklentilerim olduğunu biliyorum, ama ben mükemmeliyetçiyim ![]() D - Sadece önüme projeyi koy ve bunu yapamayacağımı söyle ![]() E - Ekibim için ne gerekirse yaparım ![]() F -Şimdi dinleyin, yapacağımız şey şu ![]() ![]() Nasıl bir insansınız? A – Yaratıcı imgeleme teknikleriyle çalışırım ![]() B - Başkalarına hizmet etmek için burada olduğuma inanıyorum ![]() ![]() C - Ben kalabalıktaki asiyim ![]() ![]() Ç - Konuşmayı, bilgi paylaşmayı ve insanları tanımayı severim, yazar ve oynarım ![]() D - Aerobik yapmayı, spor yapmayı ve fiziksel yeteneklerimi test eden herşeyi severim ![]() E - Çok çabuk sinirlenirim ![]() F - Sonsuza kadar öğrenciyim, herşeyi öğrenmek isterim ![]() Arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar? A - Çok geniş bir hayal gücüne sahiptir ![]() ![]() B - Aziz gibidir, gerçekten; tanıdığım en bağışlayıcı insan ![]() C - Tam bir sanatkardır, tanıdığım en yaratıcı insan ![]() Ç - Tanıdığım en sevgi dolu insandır ![]() D - Kendine vereceği zararı düşünmeden, insanları kurtarmak için yanan binaya girer ![]() E - Ayakları yere sağlam basar ![]() F - Kendine çok güvenir ve başkasına ihtiyaç duymaz ![]() En çok neyi seversiniz? Bayanlar : A - Makyaj çantamı ve bir sürü parfüm ![]() B - Evim, tam istediğim gibi dekore edildi ![]() C - Marka kıyafetler ![]() ![]() Ç - Tabi ki mücevherler D - Kurabiyeler, şekerler, çikolaya; tatlı olan herşey ![]() E - Bitkiler ![]() ![]() F - Romantizm ![]() ![]() En çok neyi seversiniz? Baylar : A - Traş bıçağı, aftershave ve manikür setim ![]() B - Rahat deri koltuğum ve geniş ekran televizyonum ![]() C - Kredi kartım, şehirdeki en iyi terzi için ![]() Ç - Tabi ki spor arabam ![]() D - Bana pizza, patates ve bira verin ![]() E - Yürüyüş yapmak ve açık havada olmak ![]() F - Kız arkadaşımla partilere gitmek ![]() Hangisi gerçek sizsiniz? A - Bir hayalim var ![]() ![]() B - Konuş benimle ![]() ![]() C - Beni kilitleme ![]() ![]() Ç - Doğaya tutkunum, kendimi huzurlu hissedeceğim yeri arıyorum ![]() D - Bir karşılığı olduğunu bildiğim sürece, risk almaktan korkmam ![]() E - Yanlız olmayı tercih ederim ![]() F - Bağırma ve sinirlenme ![]() ![]() En zayıf noktanız hangisidir? A - Gözlerim ruhumun pencereleridir ve benimkiler sürekli ağlar ![]() B - Sanırım yeterince konuşmuyorum, çünkü çok konuştuğumda boğazım ağrıyor ![]() C - Hazımsızlık ![]() ![]() Ç - Ciğerlerim ![]() ![]() D - Kaslarım, egzersiz yaptığımda ağrıdan duramıyorum ![]() E - Sinir sistemim, çok çabuk gerilip tedirgin oluyorum ![]() F - Başım çatlayacak gibi hissediyorum ![]() ![]() Aura Renk Analiz Sonuçları : A lar çoğunlukta ise : İndigo (Lacivert) B ler çoğunlukta ise : Mavi C ler çoğunlukta ise : Sarı Ç ler çoğunlukta ise : Yeşil D ler çoğunlukta ise : Turuncu E ler çoğunlukta ise : Kırmızı F ler çoğunlukta ise : Mor |
![]() |
![]() |
|