![]() |
Aura Renginizi Bulun!!!
Kendinizi nasıl görüyorsunuz?
A - Günü meditasyon yaparak geçirdiğim basit bir hayatım var. B - İnsanlara yardım etmeyi gerçekten çok severim ve muhtaç olanlara hep yardım etmeye çalışırım. C - Organik yiyecekler, vitaminler ve yoga ilgi alanımdır. Kolaylıkla arkadaş edinebilirim. Ç - Her zaman grubu eğlendiren kişi benimdir. Başka insanlarla olmayı ve sohbet etmeyi çok severim. D - Çok anlayışlıyımdır ve diğer insanların duygularına önem veririm. E - Çok atletik bir insanım ve insanlar genelde enerjimi saldırganlıkla karıştırırlar çünkü çok mücadeleci bir yapıdayım. F - Çok duygusalım ve acıklı olaylar karşısında hemen ağlarım. Birini acı içinde görmeye dayanamam. Çalışma arkadaşlarınız sizin hakkınızda ne söylüyor? A - Elbiselerim kirlenecek mi? Eğer kirlenecekse, o zaman yapamam. B - Evet evet evet. Birine hayır demekten nefret ederim. C - Okulda en sevdiğim derslerden biri de teknoloji ve tasarım dersidir, el zanaatlerini severim. Ç - Evet, yüksek beklentilerim olduğunu biliyorum, ama ben mükemmeliyetçiyim. D - Sadece önüme projeyi koy ve bunu yapamayacağımı söyle. E - Ekibim için ne gerekirse yaparım. F -Şimdi dinleyin, yapacağımız şey şu. Takım kaptanı olmamın bir nedeni var. Nasıl bir insansınız? A – Yaratıcı imgeleme teknikleriyle çalışırım. B - Başkalarına hizmet etmek için burada olduğuma inanıyorum. Yardım etmek için ne gerekiyorsa yaparım. C - Ben kalabalıktaki asiyim. Yapmamamı söyle, tek amacım onu yapmak olur. Ç - Konuşmayı, bilgi paylaşmayı ve insanları tanımayı severim, yazar ve oynarım. D - Aerobik yapmayı, spor yapmayı ve fiziksel yeteneklerimi test eden herşeyi severim. E - Çok çabuk sinirlenirim. F - Sonsuza kadar öğrenciyim, herşeyi öğrenmek isterim. Arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar? A - Çok geniş bir hayal gücüne sahiptir. Harika bir yazar olur. B - Aziz gibidir, gerçekten; tanıdığım en bağışlayıcı insan. C - Tam bir sanatkardır, tanıdığım en yaratıcı insan. Ç - Tanıdığım en sevgi dolu insandır. D - Kendine vereceği zararı düşünmeden, insanları kurtarmak için yanan binaya girer. E - Ayakları yere sağlam basar. F - Kendine çok güvenir ve başkasına ihtiyaç duymaz. En çok neyi seversiniz? Bayanlar : A - Makyaj çantamı ve bir sürü parfüm. B - Evim, tam istediğim gibi dekore edildi. C - Marka kıyafetler. Tam bir şıklık örneği olmak istiyorum. Ç - Tabi ki mücevherler D - Kurabiyeler, şekerler, çikolaya; tatlı olan herşey. E - Bitkiler. Birsürü bitki ve çiçek. F - Romantizm. Onsuz hayatın bir anlamı yok ki. En çok neyi seversiniz? Baylar : A - Traş bıçağı, aftershave ve manikür setim. B - Rahat deri koltuğum ve geniş ekran televizyonum. C - Kredi kartım, şehirdeki en iyi terzi için. Ç - Tabi ki spor arabam. D - Bana pizza, patates ve bira verin. E - Yürüyüş yapmak ve açık havada olmak. F - Kız arkadaşımla partilere gitmek. Hangisi gerçek sizsiniz? A - Bir hayalim var. Geleceği çok açık ve net bir şekilde görebiliyorum ve hayallerimi nasıl gerçekleştirebileceğimi biliyorum. B - Konuş benimle. Bana herşeyi anlatabilirsin ve ben de her kelimesini duyarım. C - Beni kilitleme. Anı yaşamak istiyorum. Ç - Doğaya tutkunum, kendimi huzurlu hissedeceğim yeri arıyorum. D - Bir karşılığı olduğunu bildiğim sürece, risk almaktan korkmam. E - Yanlız olmayı tercih ederim. F - Bağırma ve sinirlenme. Üzgün ve sinirli olan benmişim gibi hissediyorum. En zayıf noktanız hangisidir? A - Gözlerim ruhumun pencereleridir ve benimkiler sürekli ağlar. B - Sanırım yeterince konuşmuyorum, çünkü çok konuştuğumda boğazım ağrıyor.I C - Hazımsızlık. Baharatlı yiyecekleri çok seviyorum ama vücudum onlara tolere edemiyor. Ç - Ciğerlerim. Nefessiz kaldığımı hissettiğim zamanlar oluyor. D - Kaslarım, egzersiz yaptığımda ağrıdan duramıyorum. E - Sinir sistemim, çok çabuk gerilip tedirgin oluyorum. F - Başım çatlayacak gibi hissediyorum. Sık sık başağrıları çekiyorum. Aura Renk Analiz Sonuçları : A lar çoğunlukta ise : İndigo (Lacivert) B ler çoğunlukta ise : Mavi C ler çoğunlukta ise : Sarı Ç ler çoğunlukta ise : Yeşil D ler çoğunlukta ise : Turuncu E ler çoğunlukta ise : Kırmızı F ler çoğunlukta ise : Mor |