![]() |
Zayıflama İksiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zayıflama İksiri10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim ![]() ![]() ![]() ![]() organik ürünler satan özel bir magazanin kendi anlasmali uzman dr ve biyologlariyla bulduklari özel bir formül ve bence cok pahali bir fiyata 50 euro ya satiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bugün basladim icmeye ve bakalim 10 gün sonra sonucu buradan paylasirim insallah sonuc iyi olur hem kendime hem size bir faydam olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler:1 bardak icin ölcü ) 15 ml ENGINAR SUYU 15 ml ISIRGAN SUYU 50 ml PATATES SUYU 60 ml DOMATES SUYU (domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu) bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaslar patatesi rendeleyip suyunu SIKAbilirsiniz,cig patates suyu olacak haslanmis degil ![]() ![]() ![]() digerleri buradaki alisveris merkezlerinin bio kisminda satiliyor ama TR de nerde satilir bilmiyorum acaba aktarlarda vs mi satilir ![]() ![]() ![]() enginari patatesi domatesi rendeleyip sularini SIkabilirsiniz eger disaridan bulamazsaniz ![]() ![]() ![]() isirgan suyu hazir olarak bulamazsaniz yapraklarini kaynatip blendirdan gecirip suyunu o sekilde kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Tr de bir cok ünlü kullaniyormus aslinda enginar ve patates havuc suyunu vs i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifa kaynağı enginar, pek çok kişi tarafından bilinmeyen; ancak şuurlu beslenenlerin karaciğer desteği için kür halinde tükettikleri vitamin deposu bir sebze olarak akademik literatürde yerini alıyor ![]() ![]() Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Safrayı uyarıcı (kloretik), idrar söktürücü (diüretik), kolestrol düşürücü (hipokolesterolemik) ve kan yağı seviyesini düşürücü (antilipidemik) etkisi bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Karaciğerdeki kan dolaşımını artırdığı ve hücre bölünmesini teşvik ettiği bilenen enginar, böylece gıdaların enerjiye dönüşmesinde büyük rolü bulunan karaciğerin kendini yenilemesine yardımcı oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca karbonhidratların yanmasına büyük katkı sağlayan enginar, zeytinyağlı yemeğinin yanı sıra zayıflama maksatlı, çiğ olarak suyla kaynatılıp, suyu içilerek de kullanılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu uygulamayı yapan arkadaşın 9 gün sonraki mesajı: bugün 9 ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 9 ![]() ![]() benim iksire baslama sebebim spor ve diyet yapmama ragmen kilo vermem durmustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben zaten daha öncede belirttim,spor diyet sayesinde insanlar kilo verirler ama bazen haftalarca vücut kendini kilo vermeye kapatiyor,bir nevi korumaya almaya calisiyor,su icsen onu depolamaya calisiyor o nedenler arada bu tarz cözümler gerekiyor bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|