![]() |
Zayıflama İksiri
10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim....
organik ürünler satan özel bir magazanin kendi anlasmali uzman dr ve biyologlariyla bulduklari özel bir formül ve bence cok pahali bir fiyata 50 euro ya satiyorlar...ama orada calisan cok samimi arkadasim (uzman biyolog) icindekileri miktarlarina varana kadar bana söyledi..Aslinda o kadar allayip pullayip etrafa mucize formül diye pazarladiklari ve kendi özel formülümüz diyip sadece bizde bulabilirsiniz dedikleri formul hepimizin kolaylikla bulabilecegi bitki suyu karisimlari.. ben bugün basladim icmeye ve bakalim 10 gün sonra sonucu buradan paylasirim insallah sonuc iyi olur hem kendime hem size bir faydam olur...dilerseniz hemen deneyin ya da 10 gün bekleyin siz bilirsiniz...ben magazadaki yogunlugu görünce ve oraya gelenlere dayanamadim utana SIKIla da olsa sordum,gerceklik payi var mi diye..sorduklarim hepsi cok memnun ve zaten memnun olmasak neden yeniden alalim dediler...bilemiyorum...ben hemen sizinle paylasmak istedim... Malzemeler:1 bardak icin ölcü ) 15 ml ENGINAR SUYU 15 ml ISIRGAN SUYU 50 ml PATATES SUYU 60 ml DOMATES SUYU (domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu) bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz...normal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz.. arkadaslar patatesi rendeleyip suyunu SIKAbilirsiniz,cig patates suyu olacak haslanmis degil... digerleri buradaki alisveris merkezlerinin bio kisminda satiliyor ama TR de nerde satilir bilmiyorum acaba aktarlarda vs mi satilir... enginari patatesi domatesi rendeleyip sularini SIkabilirsiniz eger disaridan bulamazsaniz... isirgan suyu hazir olarak bulamazsaniz yapraklarini kaynatip blendirdan gecirip suyunu o sekilde kullanabilirsiniz... Tr de bir cok ünlü kullaniyormus aslinda enginar ve patates havuc suyunu vs i...gugil amcada arattirdim.. Şifa kaynağı enginar, pek çok kişi tarafından bilinmeyen; ancak şuurlu beslenenlerin karaciğer desteği için kür halinde tükettikleri vitamin deposu bir sebze olarak akademik literatürde yerini alıyor. Enginarın, karaciğeri yenilemesinin yanı sıra karbonhidratların kolayca yakılmasını sağlamasıyla en etkili zayıflatıcı olduğu da ortaya çıktı. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hulusi Malyer, A ve C vitaminlerinin yanında kalsiyum, potasyum, demir, manganez, fosfor gibi mineraller ihtiva eden enginarın, önemli bir besin kaynağı olduğunu bildirdi. Prof. Dr. Malyer, yapısında bulunduğu fenolik bileşiklerden dolayı karaciğer toksinlerini temizleyici (antihepatoksik) özelliğe sahip enginarın diğer faydalarını şöyle sıraladı: "Safrayı uyarıcı (kloretik), idrar söktürücü (diüretik), kolestrol düşürücü (hipokolesterolemik) ve kan yağı seviyesini düşürücü (antilipidemik) etkisi bulunuyor. Enginarda bulunan ana kimyasallar çeşitli olmakla beraber, karaciğer üzerindeki olumlu etkilerinde bitkinin yapraklarında yoğun olarak bulunan sinarin (cynarin) adlı madde rol oynuyor. Sinarin karaciğer, safra kesesi, böbrek ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım ediyor. Araştırmalar, enginarın toksinlerin etkilerine karşı karaciğeri koruduğunu gösteriyor." Karaciğerdeki kan dolaşımını artırdığı ve hücre bölünmesini teşvik ettiği bilenen enginar, böylece gıdaların enerjiye dönüşmesinde büyük rolü bulunan karaciğerin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Enginarın en önemli etkisi ise kan yağı seviyesini düşürmesi. Karaciğerdeki yağ depolarını harekete geçiren enginar, kolesterol sentezi oranının düşürülmesine yardımcı oluyor. Yapılan çalışmalarda enginarın kandaki toplam kolesterolün, LDL ve trigliserit miktarının düşürülmesine yardımcı olduğu gözlemlendi. Ayrıca karbonhidratların yanmasına büyük katkı sağlayan enginar, zeytinyağlı yemeğinin yanı sıra zayıflama maksatlı, çiğ olarak suyla kaynatılıp, suyu içilerek de kullanılıyor. Bir kafa enginar kabukları kesildikten sonra dörde bölünerek 3 kilogram suda kaynatılıyor. Su fokurdamaya başladıktan sonra kısık ateşe alınarak, 10 dakika kaynamasına devam ediyor. Su süzülerek, sabah akşam aç karna 1 su bardağı içiliyor. Su buzdolabında saklanırken, haşlanan enginar da salata olarak tüketilebiliyor. Kaynamayla enginardaki amilaz enziminin suya geçmesi sağlanıyor, bu enzim karbonhidratların yakılmasını, dolayısıyla da yağların çözülmesini sağlıyor. Bu uygulamayı yapan arkadaşın 9 gün sonraki mesajı: bugün 9.günüm... 1.gün baslangic kilom :65 9.gün kilom :60.7 benim iksire baslama sebebim spor ve diyet yapmama ragmen kilo vermem durmustu..gr bile veremiyordum...son care diye ictim,tekrardan harekete gecti metebolizmam.. ben zaten daha öncede belirttim,spor diyet sayesinde insanlar kilo verirler ama bazen haftalarca vücut kendini kilo vermeye kapatiyor,bir nevi korumaya almaya calisiyor,su icsen onu depolamaya calisiyor o nedenler arada bu tarz cözümler gerekiyor bence...en azindan bende ise yaradi,insallah herkes de yarar... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.