![]() |
Piliçli Karnıyarık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliçli Karnıyarık Tarifi[/b] Malzemeler • 10 adet Küçük boy patlıcan (kabukları soyulmuş) • 600 gr ![]() • Tuzlu limonlu su • Tuz • Taze çekilmiş karabiber • 60 gr ![]() • 125 gr ![]() • 4 diş ince kıyılmış Sarımsak • 60 gr ![]() • 150 gr ![]() • 2 çorba kaşığı ince kıyılmış taze soğan • 3 çorba kaşığı kıyılmış dereotu • 2 adet Yumurta sarısı • 5 çorba kaşığı krema • 1 çorba kaşığı hardal • Sıvıyağ Tarif Patlıcanların ortalarını kayık gibi keserek çıkartın ![]() ![]() Tavuk etlerini tuzlayın ve biberleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|